Informacions

Hola Famílies,
Esperem que tots estigueu bé de salut i porteu el millor possible el confinament. Nosaltres us trobem molt a faltar i tenim moltes ganes de tornar a la normalitat.
Us volem informar que donada la situació , no sabem si podrem portar a terme el Casal d'Estiu i les Colònies de manera normal, o si tindrem algunes retallades en número d'alumnes o en dates. Tot i així , estem preparant les activitats amb moltes ganes amb l'intenció que a l'estiu tot estigui normalitzat. Per això hem penjat 3 fulls importants a la pestanya: "APUNTA'T" ,per l'organització del club de cara a l'estiu i a la temporada vinent:


1.FULL DE RENOVACIÓ: Important per reservar plaça per la temporada vinent. Haureu d'enviar el full omplert per mail a : cevincit [at] cevincit.cat i nosaltres us passarem el cobrament de la matrícula pel banc. Teniu temps fins el 10 de Maig, quan obrim les places lliures per alumnes de fora de l'escola de futbol-sala. 
Si necessiteu renovar l'equipació , apunteu la talla i el  número de samarreta . Per saber la talla, podeu anar a la pestanya de la pantalla inicial del web:
merchandising i allà podeu veure les mides de les samarretes.
2. FULL INSCRIPCIÓ CASAL ESTIU: Per tots aquells interessats en el casal . Podeu enviar el full omplert per mail a cevincit [at] cevincit.cat amb els torns que us interessin per poder treballar sobre números reials de nens  i fer reserva d'activitats. En el cas que no es pogués portar a terme , es tornarien els diners.
3.FULL INSCRIPCIÓ COLÒNIES: Per tots aquells interessats en les colònies. Podeu enviar el full omplert per mail a cevincit [at] cevincit.cat . En el cas que no es pogués portar a terme, es tornarien els diners.

Molts ànims i continuem en contacte
Força Vincit!!!