Així Si!

1-1

Després d'una bona setmana d'entrenaments, ens presentem el partit del divendres, amb una plantilla completa, però sense l'Hugo.

 

Davant nostre tenim els Jesuïtes de Sarrià- Sant Gervasi, un rival que l'any passat ja ens vam trobar, enguany van solament amb dos punts, tenim clar que era un partit que el podíem i havíem de guanyar.

 

Hem vist un Vincit des del minut 1, intens defensivament i ofensivament, movent i circulant la pilota, davant d'uns locals que ens esperaven a mitja pista, això ens ajuda a jugar el nostre joc, arribem amb facilitat però no és fins al minut 7 que Lucas, obra al marcador. Tot i que en defensa estem forts i ben ordenats, en una jugada aïllada, perdem una marca i un jugador rival entra sol dins l'àrea i ho aprofita empatant el matx.

El partit segueix sent nostre, amb l'actitud i ganes ens mengem el rival amb ocasions, que no podem finalitzar, així i tot el Nil a porteria ens salva d'unes quantes.

 

Segona part, per seguir anant el mateix ritme que la primera, teníem clar si seguim així, opcions de gol en tindrem, triangulem bé i arribant pilotes a pivots que no aconseguim materialitzar, nosaltres seguim jugant el nostre joc, però el temps ens juga en contra, en defensa estem molt forts i concentrats pendents de la nostra marca. Els minuts avancen més ràpid del que ho volem, davant nostre un rival, que ja li anava bé l'empat, mentre que nosaltres, no ens servia, volíem més. Però no ha pogut ser i ens hem quedat amb l'espina clavada.

 

Molt bon partit en línies generals del Vincit, aquesta és l'actitud nois, durant la setmana ho heu demostrat i ens emportem aquest punt, que és poc, pel que hem currat, hem passat d'una setmana de l'"Així No", el "Així Si". Avui tots, heu aportat coses en defensa i en atac, heu posat la cama més fort que els locals i no ens hem deixat trepitjar. Aquesta és la tònica que hem de seguir.

 

Gol: Lucas

MVP: Houmayoun