AIXI SÍ!

2 - 2

PARTIDAS DELS NOIS! 

Iniciaven el partit contra el líder a la seva pista on sabiem que ens ho tindriem que currar si volíem mantenir opcions a poder emportar-nos algun punt.

Inici de partit molt igualat on els dos equips tenien opcions de cara a porteria pero els porters de ambdos equips feien parades molt meritories per seguir mantenint el 0-0 i on arribariem aixi a la mitja part.

Intensitat bona, actitut bonissima i aixo es reflectia en que li estavem competint al líder. 

2a part nomes començar es feien dos gols el 0-1 per part nostre despres d'un xut creuat lluny a l'abast del porter i l'empat a 1 despres d'una errada en un servei de banda que se'ns planta davant el nostre porter i el bat per sota les cames. A partir d'aquí passem uns 5-7 min on ho passem realment malament i apart de crear cap ocasió d'una errada un altre cop nostre neix el 2-1 local que ens deixava tocats a falta de 5 min per acabar.  Per sort van resorgir! Aquests últims 5 min van ser a gas on vam començar a apropar-nos a la porteria i en una jugada aïllada el rival comet cessió al borde de l'areà. Temps mort per preparar aquesta jugada de falta indirecta on amb una mica de fortuna surt la jugada i acabem fent el 2-2 a falta de 2 min per acabar i ja apenes va donar per més el partit. 

Queda demostrat un cop més que si estem ficats al partit, competim a qualsevol equip! En aquest cas sumem a la pista del líder un puntas.

A seguir treballant!!

1,2,3 Vincit!!