Amb bones sensations

5 - 2

El resultat no reflecteix el que hem viscut avui sobretot a la 2a part on l'equip ha tingut moltes ocasions de gol. 

Inici de partit i la tónica ha estat que apenes sortiem de la presió asfixiant del rival, un rival molt físic amb jugadors amb molt bon 1c1 i ràpids i verticals de cara a porteria.

Sort de que el nostre porter ha estat molt encertat i ha fet una primera part molt bona o casi ho ha parat tot sino estariem parlant d'un resultat molt abundant.  Per sort nomes 2-0 perdent però molt dins el partit.

A la 2a Part canvi totalment on durant 10 minuts ha estat un vendaval nostre en quan a ocasions! Però no n'hem ficat cap i quan no la fiques, en una errada ens marquen el 3-0 i acte seguit 4-0, semblava que ens tornavem a venir abaix però no hem tret orgull i fiquem ràpids el 4-1 i 4-2 desprès de dues jugades per banda acabades amb molta calitat. A falta de pocs minuts hem arriesgat una mica i no ha sortit gaire bé res... i en un xut llunyà ens feien el 5-2 definitiu.

Acabem el partit amb bones sensacions ja que em tingut 10-12min molt molt bons i on la falta de gol ens ha privat de no poder sumar punts, però content amb la feina i l'esforç de l'equip! A seguir!

1,2,3 Vincit!!!