Black Friday

3-5

Penúltima jornada de lliga el camp del Laietà, pista de gespa i una gran llista de baixes. Ens plantem al partit amb 2 jugadors a banqueta, contra un rival de mitja taula.

 

Comencem el partit molt desordenats en defensa, jugadors sols i poca intensitat fa que el minut 5 anem perdent 2-0, després d'això demano un temps mort, després d'aquest temps mort, tornem al camp més connectats i millor col·locats en defensa, amb alguna ocasió de gol nostre, però sense gran èxit, el partit torna a estar igualat, així i tot ens fiquen el 3, quan estàvem fent millor les coses, aconseguim el 3-1 a finals de la primera part.

 

Segona part, per creure-hi, la pilota és més nostra que dels locals, aconseguim tenir més oportunitats de gol, en defensa estem forts i seriosos, Pau aconsegueix el 2-3, que dóna esperança, aquests minuts en estat nostres, i hem gaudit de forces oportunitats gràcies a transicions que no hem pogut aprofitar, mentre que el rival, en una jugada de 4 rebots dins de la nostra àrea, el rival aconsegueix l'injust 4-2, gerra d'aigua freda pels de Sant Martí. Tot i així, ho seguim intentant amb les mateixes ganes que sempre i novament tenim el premi del gol del Pau, que ens permet seguir somiant. A porteria el Nil, estava impecable, para'n-t'ho tot el que arribava.

Quan faltaven 3 minuts del final ens fiquen el 5-3 definitiu.

 

Partit de contrastos, on el Vincit ha tingut els seus bons i mals moments, avui hem donat la cara en el partit, la segona part hem estat intensos a pilotes dividides i hem posat el caràcter que ens falta en altres partits.

Ens podem trobar rivals més educats que altres, però nosaltres hem de ser sempre senyors i cavallers i mostrar els valors que us he intentat inculcar, que han d'estar sempre fora i dins del camp. M'agradaria que algunes actituds del partit no es tornin a repetir més endavant.

 

Ens queda l'última jornada contra un rival que esta igual que nosaltres, aquell serà el nostre partit, espero poder comptar amb tota la plantilla el complet. Aquesta és la dinàmica que hem de seguir dels dos últims partits, el joc que oferim és atractiu però encara no hem trobat el premi de la victòria, si seguim així, la veurem en breus.

 

Gols: Nico, Pau 2.

Mvp: PAU.

#SomUn