Caos i desordre

8 - 0

Divendres ens enfrontàvem, després d'un mes sense partit, a un rival difícil. L'Antoni Brusi, escola coneguda pel Vincit, plantejava un joc amb cinc jugadors més el porter, joc al que no estem acostumats a jugar, i en una pista molt petita.

El resultat del partit parla per si sol. Els locals van dominar de cap a peus el partit, durant els 40 minuts, imposant-se amb un contundent 8-0.

No obstant, també hi ha lloc per l'autocrítica, començant per mi mateix. No ens vam saber adaptar al joc que ens van plantejar els locals. Quan teniem pilota, no sabiem què fer amb ella, no teniem línies de passada, i no aconseguiem sortir amb la pilota controlada. D'aquesta manera la perdiem o bé directament al servei de porteria o bé a les poques passades, i generavem una situació de perill a la nostra porteria defensada per l'Ian. També vull destacar que en certs moments, l'actitud de la banqueta va ser molt dolenta. Així doncs, vull donar un toc d'atenció i comentar que l'entrenador no pot estar més pendent de la banqueta que del partit.

Estic segur però, que dilluns farem un canvi de xip, i treballarem per erradicar les carències que vam detectar al partit. Passar pàgina d'aquest matx, recuperant la seguretat en el joc i la dinàmica, i fent-nos més forts corregint els problemes detectats en aquest partit.

Avui més que mai, Força Vincit!