Comencem massa dormits

6 - 3

Després d'un últim partit on encara que perdem, marxem amb bones sensacions anem a fer un partit contra un rival que sabem que seran superiors a nivell tècnic, però que si estem concentrats i ben posicionats en el camp i amb bona intensitat defensiva tenim opcions de lluitar per pescar alguna cosa!

Tot i així arribem dormits al partit i en menys de 10' ja ens guanyen 2-0, no li perdem la cara al partit i seguim lluitant, tot i que amb més cor que amb el propi cap i això fa que es torni un partit un tant boig, encara que  sabem que això no ens interessa, ja que beneficia al rival la desorganització i el caos!

A la mitja part intentem posar cap i explicar bé com hem de jugar aquest partit, de cara a tornar a un ordre i així no posar les coses tan fàcils al rival! La segona part passa a ser un partit més equilibrat on els dos equips tenim les nostres oportunitats i poc a poc anem competint el partit, fins aconseguir posar-nos 4-3 després d'anar perdent de 3! Després del gran esforç, tot i estar ficats de nou en el partit tornem a concedir dos oportunitats fàcils per entrar de cop i una esquena, que el rival no desaprofita i mata el partit a falta de 4' i al final el resultat es torna a abultar més del que s'ha vist en el partit, ja que el 5-3 ens desmoralitza de cop!

Felicitar a l'equip per la capacitat de competir el partit fins al final quan es veia més que mort, llàstima els últims 5'! S'ha de seguir treballant i acabarem tenint la recompensa!

1, 2, 3 VINCIT!

Gols: Pau, Marc, Jeshua
MVP: Pau