cop dur

4 - 5

Veníem d'una bona dinàmica les últimes setmanes i volíem seguir en aquesta ratxa de victòries. 

Iniciem el partit una mica adormits en quan a creació de jugades i el rival tirava molt ràpid les contres i aixo ens feia mal, en la més clara es queda sol davant porteria i ens feien el 0-1. A partir d'aquí pujem el nostre nivell defensiu i conseguim fer 1-1 també en una acció individual. Estavem bé i es notava l'únic perill que ens generaven eren els serveis de banda que tot el rato eren pilotades a l'area que si no les treiem d'alla ens podíen crear ocasions de gol. En un d'aquests serveis pero de cantonada en un error de marcatge ens feien el 1-2. Així acabem el 1r quart.

2n quart sortim millors que no pas el primer, més intensitat i bona defensa. El gol no es va fer esperar i de jugada colectiva feiem el 2-2. La tònica a partir d'aquí va ser dos equips molt igualats amb moltes ocasions pero els porters feien la seva feina i estaven parant d'allò més. Al descans empat just.

La repressa del partit el 3r quart iniciem també similar al 2n però el perill seguía molt viu sobretot en serveis de banda i d'això mateix ens fan 2-3 però la següent jugada empatavem a 3-3 i seguía tot igualat. Una altre cop per 3r cop un servei de banda que no aconseguim treure-la ens fan el 3-4 i a la qual arribariem al final del quart.

Al última quart amb tots volcats al atac en una altre servei de banda ens fan el 3-5 i es veia bastant complicat perque un cop més la sort de cara a porteria no la estavem tenint, varies parades del porter rival i un parell de pals ens privaven del gol. En un autèntic golàs per l'escaire feiem el 4-5 que igualava de nou el partit. Últims minuts d'autentica bojeria on qualsevol equip haguès pogut marcar però no va ser així. Final amb 4-5 i veiem trencada la ratxa de varis partits seguits guanyant.

Hem comès bastants errors en defensa que haurem de treballar de cara a propers partits. Animar a tots els nois/noies a seguir, d'aquestes derrotes s'aprenen moltes coses per a pròxims partits. El partit va estar igualat però petits detalls en defensa i el no aconseguir algún golet més doncs ens van condenar a una derrota.

Toca seguir treballant al màxim als entrenaments i demostrar que som capaços de sobreposar-nos aquests entrebancs i dintre de dos setmanes anar a jugar i treure el millor resultat possible en un camp complicat.

Força Pre-Benjamí B!!!