De 3 en 3

0 - 5

Des del 20 d'octubre on vàrem tenir la punxada a Puigcerdà , l'equip només sap sumar de 3 en 3 i deixant la porteria a 0. Cert és que no ha estat el d'ahir el millor partit nostre, però les condicions climatològiques, amb un vent molt fort i la pista bastant petita tampoc ajudava a desenvolupar-lo. També recordar que quan posem un hora de convocatòria és per preparar el partit i ahir el 80% de les jugadores van arribar 20 minuts tard. Aquesta falta de respecte pels que si havíem arribat a l'hora , no és pot tornar a repetir.

La primera part amb poca combinació , volem sortir amb regats i la falta d'espais ens condemna totes les iniciatives . Realment el nivell de l'altra equip està molt lluny del nostre , però no podem subestimar a ningú i pensar que podem guanyar de qualsevol manera. Al minut 7 Paula aconsegueix el 0-1 després de passada de Mar al segon pal, i al 8 Bet fa el 0-2. 
Continuem dominant però sense convèncer. Abans del descans Laia roba una pilota i aconsegueix superar a la portera per fer el 0-3.

l descans demanem més combinació amb pocs tocs i així superar al rival que no segueix les marques. Així ha estat. A la segona part hem convençut com a equip i hem creat infinitat d'ocasions de gol davant de la portera que ens ha costat molt de superar. Una continuació de jugades que semblen que seran gol i acaben xutades al cos de la portera , fora o fora per poc. Només hem aconseguit 2 gols a la segona part,per la quantitat de possibilitats , un de Clàudia i l'altra de Núria al darrer minut.

Dissabte vinent juguem contra el líder i hem de donar el màxim i preparar bé el partit per asaltar la primera posició.

Força Vincit!!!