DE LES DERROTES S’APREN!

8 - 3

Aquest cap de setmana apart de jugar el partit corresponent de la jornada, recuperàvem també l’ajornat de dues setmanes enrere. Trobant-nos dissabte per segon dia consecutiu a la pista. Aquest cop al camp del ja conegut Pare Manyanet.

Mentre escalfàvem i arribaven tots els companys anàvem deixant de costat les pors i els fantasmes negatius que tinguéssim al cap sobre el rival pels partits disputats l’any passat. Vam realitzar un bon escalfament i l’actitud va ser positiva durant tot el partit , però no va poder ser, aquest cop no ens vam poder endur la victòria.

Començava el partit i ja veiem que no seria fàcil, el rival ens plantava cara però al primer quart vam saber ser superiors . Generàvem accions de perill  continuades entre tots quatre, fruit de jugades amb nombrosos passes entre ales i tanca que  finalment, amb el bon desmarcatge del pivot, ens permetia filtrar la pilota per poder arribar d’aquesta forma a porteria.  Un cop entrava la pilota, el tanca i un dels ales acompanyava, i en Martí finalitzava en dues ocasions amb bona nota anotant així els dos únics gols del primer quart. A partir del segon va començar la nostra davallada que anava “in crescendo” a mida que passàvem els minuts, la pressió que ens oferia el rival no ens permetia moure amb comoditat la pilota, de fet quasi no la movíem i a la que ho intentàvem perdíem la pilota facilitant d’aquesta manera l’arribada del nostre rival a porteria.  Davant situacions de perill només provàvem jugades individuals que acabaven també en el servei favorable al rival i encara que estàvem patint vam aguantar i nomes ens van anotar un gol. Aquest quart va ser el precursor del desastre que, encara lluitant, no vam poder evitar. Nosaltres bloquejats quasi no sortíem del nostre camp i estàvem totalment descol·locats, va ser un caos i el rival va començar a encaixar gols. Vam demanar un temps mort per provar de reanimar-nos però ja estàvem ofegats i l’únic que ho va aturar va ser el xiulet final de l’àrbitre. Encara res no estava perdut, a l’igual que ells ens havien marcat 4 gols en deu minuts nosaltres estàvem capacitats per anotar 5 o 6 i d’aquesta forma remuntar, ho vam intentar de totes formes i ens vam deixar la pell intentant-ho, però la història es repetia i el seu porter amb ànima de Ter Stegen ho va parar tot i només vam poder anotar un gol. Entre crits i plors acabava el partit.

Com deia al principi l’actitud tant d’un partit com d’un altre són emmarcables, em de seguir, indiscutiblement, amb aquesta dinàmica tant positiva que portem. A vegades es guanya i a vegades es perd i em de saber guanyar i perdre, a la vegada veure el costat positiu tant de la victòria com de la derrota, ara ja sabem quins aspectes em de treballar més per tal de seguir millorant. Estem acostumats a guanyar i les derrotes sempre fan mal, jo m’incloc, es un exercici i una realitat que ens fa créixer com equip. Només em queda felicitar als nois, em de seguir en aquest camí!

FORÇA VINCIT!!!

Gols: x3 Martí