Desconnexions puntuals!

10 - 3

Divendres passat vam jugar contra un rival que sabia que no ens posaria les coses fàcils, això sí amb ganes i treball en equip sabia que podíem resoldre-ho amb un bon resultat.

El primer quart va ser força bo on la seguretat en defensa del Nico i les recuperacions de pilota tant d'ell com del Tomàs van fer que en dues jugades marquéssim el 2-0 però per errades en defensa el rival va reduir diferències. Per això sempre dic que en un equip de futbol és més important la defensa que l'atac, ja que si no et marquen cap gol com a mínim empates.

Al segon quart, sobre tot l'inici va ser més fluix, estem més distrets i sense treballar en defensa, això va fer que el rival ens remuntes i poses el 2-3 al marcador. Alhora vull aprofitar per recordar que tant al camp com a la banqueta hem d'estar pel partit i animant als nostres companys, cap a la meitat del quart vam despertar i vam empatar el partit.

El tercer quart sí que va ser completament nostre, sincerament crec que el millor joc en equip que he vist; segons pals entre l'Angelo i el Biel, però també del Nico, i també molt bon treball del Màrius que no es cansava de córrer darrere del rival per intentar treure-li la pilota.

L'últim quart va ser això l'últim on vam continuar marcant gols per acabar d'arrodonir el partit. Per resumir crec que per moments va ser el millor partit de la temporada pel que fa al joc en equip, però possiblement un dels pitjors en defensa en alguns minuts on semblava que no estàvem sobre el camp. Però globalment un partit de 7-8 per part de tots els jugadors. FORÇA VINCIT!!

GOLS: Tomàs x3, Biel x3, Aran x2, Angelo x2.

Divendres vinent més i esperem que millor, recordeu que com millor us comporteu dimarts i dijous més jugareu.