Despertem a la segona part

7 - 0

Dissabte ens enfrontem a un equip de mitja taula, per iniciar una segona volta on volem millorar els resultats de la primera. El rival es presenta amb les jugadores justes i ens planteja un partit defensant tancades a 10 metres.

Nosaltres durant tota la setmana hem estat treballant els moviments, la finta abans de rebre, tallar.... i pel que sigui no ho estem aplicant . Degut al poc espai que deixa el rival i el nostra atac estàtic amb circulació lenta de la pilota i sense moviments , el partit es torna avorrit i no es juga a res.

Només som capaços de superar al rival amb una jugada d'estratègia de còrner on Sara conecta un fort xut que es cola dintre de la porteria.

Al descans toca bronca i reflexió , no estem jugant al 100% i no estem aplicant res del que hem treballat durant la setmana. Recordem moviments , animem a l'equip a que espavili i comença la segona part.
Sembla que l'equip desperta i intenta tenir paciència per crear uns espais a la defensa rival per poder acabar la jugada , i no caure a la precipitació.
Als 7 minuts de la reanudació Kenia fa el 2-0 de penal . El joc millora i apareixen moltes més ocasions de gol, la pilota circula més ràpid i el rival cada vegada li costa més tancar tots els espais.

Al minut 17 Esther fa el 3-0 , i seguidament 2 gols més de Natàlia , 1 gol en pròpia porta i al darrer minut Aina tanca la golejada amb el 7-0 final.

Finalment arreglem el partit i millorem el resultat del  partit de l'anada. Reflexió al final del partit amb les jugadores perque vegin la diferència entre una part i l'altra i que no es pot guanyar un partit al 50 % i sense pensar , demanem pels propers partits més concentració des del minut 1.

Força Vincit!!!