Dietari Personal: Divendres 9/11/19

8 - 3

1a Jornada 

Fase 1

 

Estimat diari, 

 

Com és habitual, els divendres vénen a jugar un partit un equip d'un club anomenat Vincit.

Generalment em limito a plegar les reds de tennis, obri'ls-hi la porta del material i no torno a la pista fins l'hora d'acabar el partit, però... avui... avui apreciat diari no he pogut resistir a fixar-me en els nois de l'equip local.

 

11 nois de blau, enèrgics i impacients per jugar... ha estat inevitable contagiar-me d'aquella eufòria que desprenien... quin equip... Quedar-me a veure el partit era de cop, el que més desitjava fer en aquell moment. I quin inici de partit! 

Els 5 jugadors que han sortit a la primera part (encara no sé els noms però crec recordar que eren el 12, 9,6,4,10) han sortit enxufadíssims. Al final del primer quart ja guanyaven 4-0 i el primer gol ha estat una jugada preciosa de banda. Després el partit ha estat un constant domini dels noiets de blau (amb més jugadors com el 9,11,8,2,1 i 5) juntament amb els d'abans tot i que, s'ha de reconeixer en algunes accions defensives haurien d'haver estat un pèl més contundents i no deixar al rival rematar amb tanta facilitat.

També s'ha de dir que el porter rival ha protagonitzat algunes parades que podrien haver eixemplat el resultat final.

 

M'ha encantat el partit. El primer que faré ara serà buscar el calendari al despatx per saber quan juguen aquests cracks altre cop.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Firmat: Encarregat de Manteniment de la Estació del Nord.