Dissabte de pluja de gols.

1-9

Aquest dissabte el Benjamí A del Vincit, un desplaçament a Hostafrancs, contra el Centre Montserrat Xavier, comptàvem amb les baixes de l'Unax i el Carlo, els encarregats de defensar la porteria serien: el Simon i el Teo. 

 

Primera pressa de contacte amb la pilota, sense clar dominador. No acabem de trobar la rotació que sabem fer, són minuts que no estem còmodes amb la pilota els peus. En defensa estem ben col·locats i amb forta intensitat, que ens permet robar pilotes, que no aconseguim finalitzar amb èxit. Seran els locals els encarregats d'obrir el marcador, després d'un error nostre. 

 

Però el poder que té aquest equip, és l'esperit de reacció i la capacitat de donar-l'hi la volta el partit, quan menys t'ho esperes. I un cop més l'equip ho ha demostrat, hem apretat l'accelerador, amb encert cara porteria rival. El Pau ha empatat el partit, i conseqüentment l'Hugo ha fet l'1-2, gràcies a una bonica triangulació de 3 jugadors, que ha acabat amb el gol el segon pal en mans del 12 visitant. En 10 minuts hem capgirat el resultat de nou i hem fet un pas endavant a l'hora d'apretar en defensa. 

Novament ens hem fet, amb el control de la pilota i del joc, davant del rival que ha fet un pas enrere. El llarg dels minuts la superioritat del Vincit es feia efectiva, amb gols que anàvem transformen de totes les formes possibles: segons pals, des de fora l'àrea, jugades individuals triangulacions on participen 3-4 jugadors

 

En defensa en els darreres minuts, hem practicat esperar-los a mitja pista, per tal d'evitar que el rival ens guanyi l'esquena, aspectes que més endavant treballarem més, però avui per ser la primera vegada sortim contents de l'experiment.

 

Resultat final una victòria còmode: 1-9. Novament felicitar a l'equip per sumar els dos punts, pel joc que desplegant el camp i per la solidaritat que tenen amb la pilota els peus a l'hora de buscar la passada el company. 

 

Seguim.