Drama!

3 - 1

Si la setmana deiem que la defensa era bona, aquesta parlem que era un drama. Siguem realistes la defensa en molts moments deixa molt que desitjar.

Inici molt fort del rival incomodant-nos la sortida de pilota i nosaltres fent aigua. La defensa no va ser la millor durant els primers minuts on semblava que podiem rebre un bon correctiu, la poca punteria i el porter nostre ens salvavem. En una errada a la contra gol dels locals 1-0.  A partir d'aquí sembla que començem a reaccionar i a encadenar bones accions i finalitzar. Abans de la mitja part aconseguim fer 1-1 encara que mereixiem anar perdent.

Inici de 2aP molt bo, tenint el control del partit i dominant la pilota. Vam perdonar un parell ocasions clares, i en una contra en una acció rara la pilota dona al pal i el porter l'aconsegueix treure sota pals, arbitre no va tenir la mateixa visió que nosaltres ell va donar gol 2-1, evidentment l'enfadamenta nostre va ser molt gran. Això psicologicament ens va treure del partit molta estona, ademes ja teniem l'arbitre en contra nostre, no va encertar cap bona decisió a favor. Quan semblava que teniem l'empat a punt en una contra nostre de 3c1 el defensor se la emporta amb la mà, resultat de la contra gol local 3-1. Joc de 5 molt bo llastima no tenir fina la punteria. 

Petits detalls marquen el partit i l'arbitre va ser molt culpable, sense deixar de banda que nosaltres no vam fer massa bon partit. Toca mirar endevant i seguir endevant!!

FORÇA VINCIT!!! FORÇA JUVENIL C!!