El futbol és injust

4 - 4

Arribava el cap de setmana, i això és sinònim de partit. I en efecte, jugàvem contra el Montsant a casa. Haviem entrenat bé durant la setmana, corregint els errors del partit anterior, elaborant estratègies per saber què fer amb la pilota i no perdre'n de perilloses, i adoptant noves mesures i normes per millorar l'actitud. "Només" quedava posar-ho en pràctica en un partit i mirar si els resultats arribaven. Comptavem però amb les baixes del Juanma, el Gael i l'Arnau, tres baixes sensibles.

Xiulet inicial, i el temps començava a córrer. I no calia esperar gaire per veure el primer gol, ja que l'Aran introduïa la pilota a la porteria a la primera jugada del matx. No valia a badar però, ja que el partit és molt llarg, i pot passar de tot. I fèiem bé de no relaxar-nos, ja que els visitants aconseguien empatar el partit en una jugada aïllada. L'Aran però, era l'encarregat de tornar a posar el Vincit amb l'avantatge d'un gol al finalitzar el primer quart. Al segon i tercer quart però, malgrat tenir els locals el domini de la pilota i gaudir de les millors ocasions per eixamplar la distància al marcador, era Montsant qui aconseguia un gol a cadascun dels quarts. Això els donava aire per afrontar els deu darrers minuts, però des del Fort Pienc no els ho voliem posar fàcil. Haviem treballat molt com perquè ens prenguessin la victòria. I en efecte, així ha estat. L'Aran novament aconseguia una diana per empatar el partit i, a falta de dos minuts, el Martí aconseguia el seu primer gol que ens donava la victòria. En aquest moment l'equip ha embogit, i calia posar calma. Faltaven dos minuts per acabar el partit, i si es volia guanyar s'havia d'estar concentrat. Tot i això, els visitants han aconseguit marcar a l'últim minut, en una jugada desafortunada.

Molt bon joc del Vincit, que no queda reflectit al marcador final. Cal dir que hem gaudit d'una infinitud d'ocasions que no hem aconseguit materialitzar, i que el rival en aquest sentit ha estat més eficaç i ha convertit les poques ocasions que ha tingut, moltes vegades, derivades de contraatacs. Vull també destacar l'esforç de tots els jugadors i el canvi d'actitud que hi ha hagut aquesta setmana. Molt orgullós del partit d'avui, i estic convençut que jugant així, la victòria està al caure.

Força Vincit!