EL MILLOR DEL PARTIT EL RESULTAT

3-6

Gols: 2xKai, 2xLiam, Jan i Gabin

Encarem la setmana amb il·lusió després de la victòria contra la Prosperitat, i fem dos entrenaments molt bons, intentant treballar el nostre posicionament al camp i dualitats que són tan efectives en aquestes categories.

Dissabte ja no teniem excuses, ja sabem el que és guanyar un dissabte al matí per tant erem conscients que haviem de sortir concentrats per evitar gols en contra. L'inici del primer quart marcaria la tònica de tot el partit menys els últims cinc minuts finals que ja parlarem d'ells, un partit espès on no acabavem d'estar còmodes en cap moment. Tot i estar espessos, el domini era completament nostre però en una jugada seva badem defensant una fora de banda i comencem perdent el partit 1-0, seguim amb el domini absolut i en l'última jugada del quart, el Mathys que no dona mai per perduda cap pilota, aconsegueix passar-la enrere al Jan i aquest marcar un golàs (1-1).

El segon quart tot i el gran domini que tenim, on ells no ens xuten cap vegada , el resultat es mantindria igual.

Comença el tercer quart i el Gabin en un xut de lluny marca un molt bon gol que ens avança al marcador (1-2), a la mitja part haviam comentat que el més difícil era posar-nos per davant i una vegada ho aconseguim a la jugada següent perdem la pilota al nostre camp i ens marquen el 2-2.

A l'últim quart sortim ben endollats i el Kai, que aquest últim quart va estar inspiradissim, marca el gol que ens torna a avançar, i com ens ha passat abans l'alegria no ens duraria ni dos minuts, intentant robar la pilota quan sacava el porter badem en defensa i ens mengem una esquena que acaba amb el 3-3. A falta de dos minuts per acabar el partit, seguim remant i ara sí el Liam roba la pilota quan sacava el porter i ens avança per tercera vegada en el marcador. A la jugada següent el Kai defensant roba una pilota al seu tanca i davant del porter marca el 3-5. I a l'última jugada del partit el Kai dribla la seva primera línia defensiva i amb una molt bona passada deixa sol el Liam que no falla davant el porter (3-6).

Tot i que trobo que el resultat sí que fa justicía perquè en tot el partit els rivals van xutar quatre vegades, trobo que nosaltres és el pitjor parit que hem fet des de que estem en aquesta ratxa de victòries i bon joc, no passa res, no és preocupant, és el més normal del món, però treballarem aquesta setmana per seguir millorant i que aquests partits no els haguem de patir tant!

FORÇA VINCIT!!