Empat en un partit igualat

2 - 2

Venim entrenant últimament força bé i havíem de rematar-ho fent un bon partit. Ens enfrontavem actualment últim contra penúltim separats per dos punts.

La tònica del partit va ser un rival que ens feia correr molt cap enrere en defensa cosa que ens costa i molt i que fisicament i individualment eren algo superiors als nostres. La primera part va ser completament seva ens genereven moltes ocasions pero sense efectivitat i nosaltres teniem alguna contra pero a l'hora d'anar a xutar ens quedavem sense força a les cames... De tantes ocasions al final te'n acaben ficant alguna i aixo va passar. Se'ns avançen al marcador desprès de varis xuts seguits el 3r entra d'un rebot. Sembla que aixo ens fa despertar i començar a crear ocasions de gol cada cop més clares i ells començen a tenir problemes per defensar-nos i d'un xut aconseguim un penal a favor que transformariem just abans d'acabar la 1a part. Tot i aixi el empat era bastant injust despres de 15min de domini aclaparador d'ells x 5min de domini nostre.

La 2aP ja va tenir un altre ritme, algo més enxufats nosaltres i ells algo més contemplatius a la espera d'un error nostre. Els hi va sortir bé perque desprès d'una errada garrafal on tant el servei de porteria com esperar la pilota se'ns avançen i ens fan el 1-2 davant la incredulitat nostre. Els errors es paguen cars i cada cop ens fan gols aixi. 

Per sort la pressió del rival no va sorgir gaire efecte i en pilotes llargues a les esquenes del seu cierre era on feien mal i en una amb ASSISTENCIA del nostre porter i una sortida en fals del seu porter i posterior regat feiem el 2-2. A les acaballes opcions per als dos equips però no van entrar i ho deixavem en un empat que vist els primers minuts era bon resultat.

A seguir treballant!!!

1,2,3 Vincit!!!