En un molt bon moment

3 - 10

Dilluns d’aplaçat que ens feia desplaçar fins el barri de Gràcia després d’una treballada victòria el passat dissabte.

Tenim poc temps per escalfar però això no es excusa, sortim endollats al partit, plantegem el nostre futbol, sortint des de darrere i pressionant a dalt. De la bona pressió es d’on arribarà el gol del Noah, el rival però segueix insistint i ens marca l’empat.

Segon quart i el Nil amb un estrany rebot aconsegueix posar-nos per davant. En aquest quart veiem quin serà el jugador més perillós de l’equip rival, un pivot que ens dobla en alçada i físic. Serà molt important fer una bona defensa i les ajudes dels ales al tanca, així ho fem i surt a la perfecció.

Arribem a la mitja part amb el resultat de 1-2,  però si una cosa ha demostrat aquest equip és que en el tercer quart surt ja a sentenciar el partit, i així ho ha fet, un gol del Teo que m’agradaria destacar ja què ve d’una jugada d’estratègia de córner en què tot i que el Teo es troba en una mala posició per rematar aconsegueix un xut amb l’esquerra (cama dolenta) que entra a la porteria.

Tres gols de l’Elna a la qual vull felicitar per l’efectivitat  i un gol del Milan ens posen per davant a falta de disputar el últim quart.

Un últim quart que comencem més fluixos degut a la relaxació i encaixem dos gols però Pau, Nil i Noah tornen a marcar deixant el marcador 3 a 10

 

Avui torno a felicitar a tot l’equip per l’actitud i la intensitat que estan demostrant partit rere partit. Estem en un molt bon camí però sempre hi ha coses per millorar, seguirem treballant!

1,2,3

Força Vincit!!!!