La bona racha continua!

0 - 7

Dimecres 27, tenim partit aplaçat contra l'Escola Pràctiques, un equip de baix de la taula però amb un resultats bastant ajustats a tots els partits. Dilluns a l'entreno ja vam parlar sobre com se'ns presetaria aquesta setmana; partit dimecres a l'hora d'entreno i divendres un altre contra l'Escola Sagrada Família Sant Andreu, líders de la lliga. Per tant sabem que no serà una setmana fàcil ni molt menys i ens hem de posar les piles per encarar aquests dos partits el millor possible.

Comencem el partit i ja als primers minuts generem molt perill a la porteria contraria, juguem de maravella amb passes a dos tocs, ajudant tots defensivament, parlant entre nosaltres, finalitzant a porteria, parant ràpid els contraatacs... En resum, un partit esplèndid! Haig de felicitar a tot l'equip perquè per primer cop, per ells sols, sense que jo digués res, van començar a treballar el tall de tanca i rotant tots molt bé. A conseqüencia d'aquests gran treball per part de tots el partit el vam s<ber encarar super bé, tant és així que vam acabar amb un resultat de 0 -7 amb un molt bon hattrick de l'Aleix i un doblete de l'Arnau i el Marc!

Acabem el partit tots molt contents per la seva actuació i la de la resta de l'equip i ja ens mentalitzem per el següent partit que sabem que no serà tant fàcil i que haurem de jugar igual si volem aconseguir un bon resultat. Seguim!