La tècnica sobre el físic

0- 4

Dissabte tornàvem a jugar amb la Barceloneta i sabíem que seria un partit complicat davant de l'exigència física del rival. Les nostres jugadores amb 2 o 3 talles menys de samarreta , han sabut plantar cara durant tot el partit. 

A l'inici hem sortit per sota en la intensitat , però hem igualat ràpidament i quan fèiem més mal al rival era quan tocàvem la pilota ràpid buscant un atac amb més paciència. Aquí les rivals no arribaven al xoc , on són superiors, i nosaltres podíem aprofitar les nostres virtuts.

En el minut 12 Sara aconsegueix el 0-1 d'un fort xut i al 16 Kenia el 0-2.

Arriba el descans i demanem a les jugadores l'idea de joc de tocar més i combinar per superar la línia de pressió . Volem tancar el partit per estalviar-nos possibles problemes i demanem a les jugadores un esforç per anar a pel 0-3.

La segona part comença amb la mateixa dinàmica , elles amb pilota penjades i xuts llargs cap a la pivot per intentar engaltar algun xut, i nosaltres elaborant el millor possible els atacs per arribar amb perill a la defensa contrària.

El gol no arriba fins al minut 40 , on Esther aconsegueix superar a la portera rival, i al 42 repetim gol amb la mateixa protagonista. El 0-4 l'hem pogut augmentar, però no hem tingut la precisió suficient en les jugades de perill , inclús en un penal.

Nova victòria de les del Fortpienc, sisè partit consecutiu guanyant, però ara arriba el moment de la veritat. La setmana vinent descansem , però després juguem a casa contra Les Corts , i visitem a Rubí. Depenent el que poguem aconseguir en aquests dos partits, serà fonamental per mantenir la tercera plaça a la lliga.

Continuem! Força Vincit!!!