A LA TERCERA VA LA VENÇUDA!

3-5

Gols: 2xKai, Mathys, Jan, Eric B

Tot comença el dimarts on parlem de les coses que hem fet bé i les coses a millorar respecte el cap de setmana anterior i així ho fem, la setmana la dedicaríem exclusivament a entrenar individualitats, a exigir-nos màxima concentració en defensa i màxima eficàcia en atac.

Així doncs arribem al partit, a un pati de cole, no al pavelló on tan còmodes jugaven el rivals, ens donen poc temps per escalfar però tots teníem moltíssimes ganes de guanyar el partit.

Comença el primer quart i crec recordar que nosaltres tenim un parell d'oportunitats molt bones i cap al final del quart cometem un error individual que contra un rival d'aquest nivell és gol assegurat, i així va ser (1-0). He de dir que no m'agrada centrar-me molt en els errors però trobo que en aquest cas el Liam va fer el millor que es pot fer, al acabar el quart entendre que has fet un error, demanar disculpes als companys i a seguir jugant, i la resposta dels companys va ser encara millor el van recolzar i animar, no fa falta més.

Parlem un parell de coses a millorar i el segon quart el comencem marcant, un gol que entra per ganes i esforç del Mathys, de no donar la pilota per perduda i gairebé ficar-se dins la porteria amb la pilota, aquest segon quart ens sentiem molt superiors i el Kai en una bona jugada individual marca el 1-2, i per acabar el Jan marca un golàs de córner per anar-nos al descans 1-3.

La primera frase que els dic és qui pensi que el partit està gunayat s'en pot anar a casa, tots erem conscients que si nosaltres hem pogut marcar tres gols ells també ho poden fer. A començar el tercer quart l'Eric marca un molt bon gol fent una bonissima jugada amb l'Eric Cervera que ens posa 1-4, aquesta alegria ens duraria ben poc, ja que al cap de segons tenim un córner que no finalitzem bé i a la contra ens marquen el 2-4, tot i així nosaltres seguim apretant i Kai a base d'insitir acaba marcant el 2-5.

Começa l'últim quart, ells van amb tot els dos bons a pista i amb moltíssimes ganes de remuntar, nosaltres sortim sabent que anem guanyant i que si juguem bé això acabarà passant. En un error ens marquen el 3-5 i així acabaria el partit.

M'ha semblat curiós perquè crec que és el primer partit que guanyem per intensitat, per ganes, per esforç, allò que a principis de temporada ens costava tant, ara sembla ser una amenaça més a favor nostre.

A seguir treballant com fins ara i a seguir gaudint com fins ara!

FORÇA VINCIT!!