l'edat no perdona

2-8

Últim desplaçament del Conjunt del Vincit del 2021, davant l'escola CMX. Partit de divendres el vespre. Per posar-nos en context i fer la prèvia d'aquest matx, ens hem de situar dijous a les 00h de la nit per les rodalies de la discoteca Apolo. Concretament al bar Bosforo, 5 dels nostres homes es trobaven còmodament asseguts dins de la saleta interior amb 3 gintònics i 2 roncoles en uns gots de tub en un antro on l'encarregat pot aconseguir entrades de qualsevol discoteca i de qualsevol dia a Apolo menys els dijous. Observant el grup d'Erasmus de Blanquerna, on cridaven molt i estaven molt contents d'estar 3 anys junts aquí a Barcelona, amb la música un pèl alta.

 

Un cop va marxar el grupi Alumni Erasmus Blanquerna, la sala interior de l'antro va ser per tots nosaltres. L'Andreu va ser l'encarregat de jugar amb una pedra de sal mineral que pesava molt, mentre Alsina es distreia jugant amb l'arbre de Nadal i Monterde molt content per aconseguir un altaveu que et cedeix el local on pots posar la teva música. On ell va posar música de YouTube, i clar va sortir anuncis, paga Spoty Monterde!

 

Un cop 5 dels nostres homes, van sortir del local després de 4 rondes de combinats i algun xupito individual, dos dels nostres protagonistes de la nit no tenien entrada anticipada, així i tot Albert, confiava entrar dins, allà cap als vols de les 2h. Després d'una cua llarga i superar el filtre del passaport covid, i estar els 5 dins de les instal·lacions de la discoteca, el filtre de passar entrades amb QR, els dos nostres homes també el van superar sent molt hàbils i passant per darrere de l'Andreu mentre que ell passava a l'entrada. Curta seria l'alegria pels dos nois del conjunt del Vincit, quan després d'aquest filtre, es van trobar una dona seguretat demanava l'entrada física que et donaven quan passaves el QR. Gerra d'aigua freda pels dos nostres homes, que van veure que les seves il·lusions perdien punts. Després d'estar 5 minuts intentant convèncer el de les entrades, sense èxit ( com era d'esperar) els altres 3 components del Vincit, que havien aconseguit entrar, s'ho miraven amb cara de tristesa des del filtre del guarda-roba. Albert Ratera i Guillem Monterde, marxaven capbaixos de les portes d'Apolo.

 

Els camins es van separar pel conjunt del Vincit, per part dels 3 membres havien aconseguit entrar Apolo, van anar de cap a la barra i per la banda dels exiliats havien de buscar el seu camí d'oci nocturn lluny d'aquella discoteca. A partir d'aquí l'Andreu amb una samarreta tèrmica de coll alt, se la va tacar amb el segon combinat, on el Riol, portava un ritme de 20 minuts per combinat de forma excessiva, costava molt fer-lo parar i el seu costat De Jongh s'animava el seu ritme, Alsina madur i llest sense caure en les provocacions del dorsal 4, va saber dir que prou i no gastar-se 10 euros en consumicions a dintre.

 

I és a les 3:37 de la nit, quan una notificació sona el mòbil dels tres, Guillem Monterde envia una fotografia en el grup del WhatsApp—on la foto de grup la presideix Feliu Llobet amb una copa—, on es veu Albert Ratera amb una il·luminació rojo puton rodejat de gàbies, com si es tractés del Musical dirigit per Àngel Llàcer i Manu Guix i amb el repartiment d'Ivan LaBanda anomenat la Jaula de las Locas.

 

Els minuts van anar passant com els hits que sonaven i el David és el típic que es fa col·lega dels friquis de la sala, com el que va fer una torre de 2m amb 45 centímetre de gots de combinats. Alsina solitari va saber dir prou i marxar a quan faltaven 10 minuts per les 5, per evitar el col·lapse del guarda-roba (quan encara el seu company David tenia un combinat en mà demanat a les 4:30) cosa que igualment es va menjar amb un punt d'estrès, tot escoltant el Tu Diràs a Rac1 repetit a spotfy enfilava camí cap a casa, deixant els dos companys encara a la sala. Tornada patida va ser la del segon comando que van patir de valent per no vomitar el metro.

 

Mentre que a la Jaula de las Locas la festa seguia fins a les 6 i l'Albert Ratera va trobar la distracció de la nit, mentre Monterde al costat ho contemplava.

 

I així ens trobem a 1 hora abans de la convocatòria amb tot el cansament físic, mental i ressacos dels 5 membres disposats a jugar-se-la novament per l'equip. Ens despertem amb la baixa del porter Arnau, cosa que faria que el porter l'aniríem canviant cada 10 minuts. La baixa de l'Arnau no seria l'única, l'Holandès De Jongh, descompost i al pou no es veia capaç ni de fer el desplaçament, la factura de la nit d'ahir començava a pesar. David Riol també entrava a les instal·lacions de l'escola Joan Coromines, amb un doble esforç incapaç de fer un bon partit.

 

Inicis del partit i canvi de ritme totalment el Vincit es veu dominant amb la pilota i còmode amb ella amb rotacions i parets aconseguim trobar forats i espais fàcilment. Mentre que la pilota a CMX l'hi dura molt sense gaires idees de joc. Creem oportunitats i Ferran a porteria local no té feina. Ens sentim superiors el rival què defensa a mitja pista, Pere serà l'encarregat d'obrir la llauna després d'una jugada de córner i consecutivament Uri fa el segon després d'una bonica paret.

 

Tenim els locals tancats i ens permet jugar plàcidament amb pilota i crear fàcilment opcions de gol on el seu porter fa molt bones actuacions, però no pot evitar el fusell de Domingo a l'escaire ni el xut de l'Uri que travessa la xarxa. A darrere còmodes amb Pere tancant, CMX a penes arriba.

 

Amb la triangulació a vegades ens emboliquem i busquem passades noves, això provoca que perdem les posicions i l'ordre. Així i tot arribem amb una gran diferencia a la mitja part.

 

Primer 10 minuts de la segona part, on Arnau Seguí seria l'encarregat de defensar la porteria visitant, un Ferran amb una elegància i solvència a darrere aconseguia treure pilota còmodament i crear moltes parets, les ocasions de gol les teníem i el resultat feia justícia, Ferran, Pere i Uri de penal s'animaven a la festa de gols. Minuts de "pajarà" pels visitants que a causa de perdre esquenes i errors defensius i a la porteria no gaire fi a la porteria aconseguien en dos minuts fer-nos dos gols. Canvi de 3 membres al moment. Acaballes del partit i el dorsal 3 després de 9 combinats en menys de 15 hores un estat físic lamentable aconsegueix fer l'últim gol des del mig camp per tancar el resultat amb un fàcil i assequible 2-8.

Partit no l'edat no perdona, superiors fisicament i d'anys, ens podem menjar el rival. L'edat no perdona també pels efectes de l'acohol que han passat factura per l'equip visitant. 

 

Dues setmanes de descans i a preparar el partit que ens hi va la reputació. El Clàssic.