Mai és massa tard per tornar a començar

0-2

Després de l'empat just viscut la setmana passada davant del Fabra i Coats on en Vincit va debutar en un partit intens en defensa i amb poca efectivitat a davant però amb ocasions.

 

Era el torn del debut a casa contra l'Alzina que també s'estrenava a la lliga. Després d'una victòria plàcida davant d'un fort rival del conjunt d'Alsina i Vidal-Folch era el torn del lliga jove.

Davant nostre l'Institut Alzina, no ens oferia més nivell que el rival de la setmana passada. Amb un o 2 jugadors tècnicament bons, però sense desplegar cap joc elaborat amb pilota. Mentre que el Vincit comptava amb les baixes de Riol, Ferran i Kraus per diversos motius d'oci.

 

Primers minuts del Vincit, sense idees clares amb pilotes, i poc còmode amb defensa. Mentre que Alzina sense crear gaire massa perill, ens crea problemes. Quan tenim la pilota els peus ens costa triangular i buscar parets i paral·leles. Molt foscos amb pilota, mentre que Alzina sense desplegar cap rotació aconsegueix fer-nos mal a causa de més errors nostres que mèrits seus. Així és com obren el marcador a Llull. Mentre que el Vincit intenta capgirar la situació mentalment i intensivament sembla que tots els esforços que fem, no aconsegueixen crear perill a porteria rival. Sense clares ocasions ni un patró en la rotació, més la pressió rival, nerviosos amb pilota els peus no aconseguim trencar la seva primera línia de pressió. Mentre que a les acaballes de la primera part en una falta visitant la nostra barrera s'obre i permet fer el segon a Llull.

 

Segona part, un Vincit a remolc del resultat, sense idees, no aconsegueix brillar en atac, ni tenir aquest punt de tranquil·litat amb pilota per poder rotar ni generar espais el mig camp. Provem de jugar de 5, sense èxit i amb males decisions quan tenim la pilota, sense ser pacients en lloc de precipitar-nos xutant de lluny. En defensa fem un pas endavant amb la pressió així els obliguem a jugar amb pilota llarga amb el seu pivot. Mentre que optem amb alguna jugada de perill a causa de jugar de 5, que no aconseguim materialitzar. El rival físicament cansat a causa de la seva curta banqueta i còmodes amb el resultat, no perd riscos amb pilotes fins al xiulet final del tutor de joc deixant la derrota pel conjunt local.

 

Necessari fer autoreflexió i autocritica del partit i la dinàmica d'entrenaments per capgirar-li la situació i tornar-nos a sentir còmodes amb pilota.

 

El final del partit va marcar un abans i un després del divendres al vespre a la ciutat comtal, marcant l'inici d'un diluvi universal que ens acompanyaria les pròximes hores, arribant a descarregar més de 10 L el metro quadrat. Un fets que van alterar els plans de l'equip refugiats sota una carpa, xops, mullats i amb dos limoncellos de més.