Orgull d'equip

7 - 1

Partit marcat en el calendari en vermell com a molt important, per intentar guanyar i deixar definitivament enrere al rival a la classificació i per demostrar que al partit d'anada ens mereixíem més. Volem que aquesta segona volta es vegin les millores del treball fet als entrenaments.

Comença el partit i les jugadores apliquen a la perfecció la intensitat, les fintes, els moviments tàctics tant defensius com ofensius, el ficar el cos. Comencem a moure la pilota i aquesta circula de meravella d'una banda a l'altra fins que trobem el forat a la defensa rival. Havíem parlat a la prèvia de la importància d'igualar l'intensitat i el cos que aplica el rival en els partits. En aquest sentit totes les pilotes són nostres, ens anticipem i ens incorporem a l'atac creant superioritats numèriques i trobant la millor solució de la jugada sense ser egoistes.

Als 5 minuts Júlia inaugura el marcador després d'una jugada assajada que surt perfecte al primer toc amb passada de Natàlia a l'espai. Era l'1 a 0.
Continuem atacant , però en una jugada on ens falta concentració el rival aconsegueix empatar. Però en breus l'equip torna a la càrrega i amb un molt bon joc superem al rival constantment i arriben 4 gols d'Esther abans del descans. L'equip s'agrada i la pressió a la sortida de pilota rival és molt efectiva.

Al descans animem a les jugadores a continuar igual a la segona part , i demanem sortir fortes per no donar cap opció al rival de ficar-se al partit.

Realment el domini és aclaparador i no arriben més gols per molt poc , però les ocasions són innumerables. Als 6 minuts de la reanudació Kenia aconsegeuix el 6-1 i al 40' el 7-1. Cada vegada ens sentim més còmodes a la pista i juguem a plaer, robant ràpid pilota i decidint si ataquem o comencem de nou des de darrera. El rival no pot fer un altra cosa que baixar els braços.

Cop a la taula d'un Vincit que vol crèixer a la segona volta i mantenir aquesta tercera plaça. Ara comencem una fase molt important de la lliga on es decidiran moltes coses. Visitem a Barceloneta, rebem a Les Corts i anem a Rubí.

De part del Bernat i meva, moltes felicitats!!
Força Vincit!!!