Part final d'infart

2 - 3

Seguim amb una bona setmana d'entrenos els dos dies amb moltes ganes e intensitat i ens plantem al partit amb ganes de seguir sumant com a equip.

Comença el partit i amb molta intensitat acorralem el rival a la seva pista, estavem sent molt superiors i es notava cada minut era una acció que acabava en finalització que per desgracia no ens entrava. Fins que marquem 0-1 despres d'una jugada colectiva que acaba entrant i feia justicia al marcador. Arribem al final del 1Q amb molt bones sensacions pero amb un resultat curt.

Inici de 2n quart molt similar al primer, nosaltres molt amb domini de pilota de accions i el rival començava a sortir una mica de la seva area pero encara sense perill. Una bona acció de nou colectiva culminem amb un xut fort a porteria fent el 0-2 que seguia sent just per lo que estavem feient a la pista. Dos pals i tres grans parades del seu porter els feien seguir al partit. Al descans 0-2 i sent superiors en atac i seriosos en defensa.

Tercer quart un pèl fluixet la veritat, es començava a notar el desgast produït als altres dos quarts, ens costava defensar més arribar a les pilotes dividides i els rebots ara se'ls emportaven ells i sort del nostre porter. En una acció desafortunada per a nosaltres, el nostre porter xuta una pilota per allunyar-la que amb tan mala fortuna que golpeja al costat d'un dels defensors nostres i es fica a dins de la porteria (1-2). No es hem vingut avall i em començat a defensar millor i a tenir accions de perill pero sense sort.

Un últim quart d'infart i molt igualat amb bones accions colectives pero sense sort de cara a marcar gols.  A falta de 2' desprès d'un xut llunyà ens fan el 2-2 i la veritat no reflexava el vist als primers dos quarts. Però aquest esport es aixi ho pagues car. Ho intentem a al desesperada i quan semblava que acabaria en empat, un xut fort nostre el seu porter se li escapa de les mans i acaba entrant a la porteria fent el definitiu 2-3.

Nova victòria dels nois/noies per seguir en la seva millora com a equip. La setmana que ve una nova oportunitat per seguir en la bona línia.

1,2,3 Vincit!!!