PARTIDÀS!!

2 - 6

Gols: 4xLiam, Jan i Miquel

Arriba l'últim partit de l'any. Coneixadors d'això fem dues setmanes seguides d'entrenaments boníssimes, tot i algunes baixes, després de l'últim partit pugem moltíssim el nivell als entrenaments. I la meva il·lusió era que no hi havia cap altre millor recompensa que guanyar aquest últim partit!

Una vegada arribo al camp, començo a pensar que aquesta recompensa no vindrà sola, ja que juguem un dissabte al matí, en un camp gran, que relliscava i contra un molt bon rival.

Escalfem molt bé, concentrats, sabent el que va passar l'última vegada que vam jugar un dissabte al matí, contra un molt bon rival, en un camp gran que rellisca.

Comencem el partit concentradíssims, sense gaires errors però concedint masses xuts.

No seria fins la segona part que començariem a imposar-nos al rival, cauen els primers dos gols del Liam, un amb una molt bona jugada col·lectiva on el Mathys rescata una pilota que tots donavem per perduda i l'altre de penal, que ens donen l'esperança de poder guanyar, de veure que som superiors. 

Així acabem els dos primers quarts, guanyant 0-2 i clarament superiors als nostres rivals.

Al inici del 3r quart sortim més ficats que mai i així el Jan ben posicionat roba la pilota des de darrere i amb la seva velocitat es planta davant el porter per marcar el 0-3,  passava el temps i a falta d'un minut per acabar el quart tenim mala sort i en un córner ens agafen a la contra i al corre a replegar rellisquem i ens fiquen l'1-3, l'actitud aquí va ser, som millors que ells, estem jugant millor, anem a marcar, i així ho vam fer, després d'una molt bona jugada entre Gabin, Kai i Eric, el Miquel remata per marcar l'1-4.

L'últim quart sabiem que no ens podiem adormir, que l'últim partit gairebé el perdem als primers 5 minuts d'aquest. Per tant sortim concentrats en defensa i amb una mica de fortuna ens piten un segon penal i el Liam marca  l'1-5, els rivals però no deixaven d'apretar i es fiquen 2-5, però el Liam, després de la pressió del Joan, fa una molt bona jugada individual i marca el seu 4t gol i el 2-6.

Acabat el partit, em miro els vuit que erem i no hi havia ningú que no estigués amb la llengua fora, cansats, feliços però molt cansats. Així és com s'han d'acabar els partits, sabent que ho hem donat tot per l'equip. Jo puc ensenyar moltes coses, puc cridar des de la banqueta però al final les ganes de cadascú  es porten de casa, al final qui correu sou vosaltres. L'actitud "no" s'entrena i la del dissabte va ser impecable, ja no tant animant que també, respectant-nos i respectant que també , sinó les ganes dins el camp, el compromís de veure que els meus companys estan corrent doncs jo corro també!

Felicitar-vos per aquest inici de temporada, en especial aquest últim tram, l'orgull és immens i les ganes de seguir treballant també!

Al 2022 més i millor!

FORÇA VINCIT