Partit igualat, llàstima

1 - 3

Comencem la 2a volta de la 2a fase amb un dels equips més forts de la lliga, sabem que tenen dos jugadors que a l'anada ens van fer anar de vòlit, per això tornem a esperar-los a mitja pista de cara a que no tinguin tants espais per anar-se amb facilitat de la nostra defensa! Tant un equip com l'altre estem a gust a mitja pista, i això fa que sigui un partit bastant igualat amb ocasions pels dos equips! En vista de que ells estaven bastant estàtics, anem avançant la línia de pressió fins acabar pressionant-los i veure que no tenien com sortir de pressió, degut a molt bona feina nostra a nivell defensiu i d'intensitat!

La seva entrenadora en veure això demana temps mort per mirar de canviar el joc del seu equip, però tot segueix igual, fins que al final aconsegueixen tirar una contra d'un atac nostre en estàtic que acaben materialitzant just abans d'acabar la primera part!

A la mitja part parlem dels petits errors que hem comès i sortim amb moltes ganes i seguim competint el partit de tu a tu amb el rival, fins que al final aconseguim marcar l'empat a falta de 5'! Però tornem a caure en els últims minuts de partit on se'ns escapa una esquena degut al cansament de tot el partit i això ens torna a enfonsar i acaben marcant un tercer gol inmerescut totalment. Al final a la desesperada intententem amb una espècie de joc de 5 intentar maquillar el resultat però fallem un segon pal claríssim.

Al final s'imposa la qualitat dels dos jugadors per sobre de tot un equip i ens quedem una altre vegada amb mal sabor de boca! Tot i això felicitats a l'equip pel partidàs que ha fet a nivell tàctic!

A seguir treballant!

1, 2, 3 VINCIT!

Gol i MVP: Marc