Partit molt bo

7 - 8

El futbol ens en deu una d'avui, em fregat la épica amb 5 jugadors i sense canvis. Avui em fet un partidas sobretot en defensa, mai havíem donat aquest nivell tan bo davant un bon equip. A nivell d'intensitat, de ganes i actitut no ens han guanyat, hem estat en trams de partit molt superiors a ells. Anavem forts a les pilotes dividides i ens emportavem els rebots, combinavem en equip i finalitzavem les accions de cara a porteria, que més es podía demanar... Simplement espectacular el partit avui. En cap moment hem abaixat els braços tot i tenir desaventatge de dos gols abans del descans aconseguim arribar amb el 5-4 per davant. Ens sentiem comodes e inclús ens posssavem  6-4 només començar el 3r periode. Al final amb el partit trencat amb anades i vingudes pels dos equips ens feien el 7-7 i semblava que les cames no ens donaven per molt més i just a falta de minut i mig ens feien el 7-8 per a la desil.lusió nostre. Una pena perque la falta de cames al final es notava i pot haver estat el detonant perque es decantes cap al costat visitant. 

Fa mal si correcte, entenc el plors de molts jugadors avui al finalitzar el partit, jo sóc el primer que m'he anat a casa amb el mal sabor de boca de que ho hem vist molt aprop i se'ns ha escapat per poc. Només podem fer que seguir aprenent dels errors i seguir endevant treballant. Però per altre banda veus lo positiu; la intensitat, ganes i actitud de 10! Al acabar abans de marxar tots els pares i mister rival han vingut a felicitar pel autèntic partidas que havíem fet. 

Bueno satisfet i orgullòs del partit dels nois que ho han deixat tot a la pista!! Pròxima setmana últim partit d'aquesta temporada. A per la victòria!!

Força Prebenjamí B!!!

Força Vincit!!!