PARTIT PER OBLIDAR

2 - 1

Gols: Liam

Abans de començar el resum del partit, m'agradaria dir que em vaig equivocar dient que sí a jugar el partit veient com estava la pista, no pot ser que el primer que pensi al acabar el partit sigui que el millor és que no ens hem fet mal, en el meu cap no volia deixar als nens sense jugar i més havent vingut a corre-cuita de l'escola però, en cas de que un altre partit plogui aplaçarem el partit, per això demanar-vos disculpes perquè era un patir constant que algú no es fes mal.

Faré un resum ràpid ja que trobo que es pot treure poc suc d'un partit on no sabiem si al fer un sprint podriem frenar sense caure.

El rival és el mateix que tindrem aquesta setmana i crec que estem tots d'acord que és el rival més fluix contra el que hem jugat, de fet vaig trobar que després d'aquest mes de descans som un equip més associatiu que segueix guanyant molt per individualitats però que ens intentem buscar més entre nosaltres.

Tota la primera part (primer i segon quart) és un partit més aviat avorridot on tenim dos pals i veiem que som superiors. Tot i així el partit se'ns complica ja que el seu millor jugador és el porter i nosaltres no tenim el dia de cara a porteria.

La segona part (tercer i quart quart) el partit es descontrola i ells amb dues arribades clares ens marquen dos gols i nosaltres per fi ens entra un xut, un golàs del Liam, però no tenim suficient.

Per millorar aquesta setmanan intentarem ser més efectius i defensar millor els córners en contra, que és on ens van crear més dificultats.

FORÇA VINCIT!