POCA RECOMPENSA PER UN GRAN ESFORÇ

4 - 6

Gols: 2xLiam, Kai, Kim

Comença la segona lliga, la que per molts entrenadors és la lliga "important", perquè a partir de pre-benjamí aquesta lliga ajunta equips depenent la classificació de la primera. 

Ens toca jugar contra un equip que coneixiem de la primera lliga, un equip que ens va guanyar 6-1 sense donar peu a un partit igualat, tot i nosaltres pensar que no, perquè els de la primera lliga era la Prosperitat A, i en teoria el de divendres era la Prosperitat B. Només arribar els rivals, ja vam veure que els coneixiem a tots i que seria un partit dificilíssim i que ens costaria ja no només guanyar sinó competir el partit.

Comencem el partit i el primer quart, imagino que per respecte al rival, no xutem ni una vegada i ells en una de les moltes arribades ens fiquen el 0-1, el millor del quart és el resultat.

El segon quart canviem el xip, ens creiem que podem competir a un gran equip, més amb ganes que amb bon joc, amb una falta, el Liam fica el 1-1.

Parlem al descans i cada vegada ens veiem amb més confiança per gunayar el partit. Al començar el tercer quart, gerra d'aigua freda, ens marquen dos gols seguits (1-3), però a base d'insistir i confiar el Kai roba la pilota i marca un golàs que ens permet seguir somiant.

L'últim quart sabem que sol ser el més complicat perquè arribem cansats, juguem normalment 5 minuts cadascú i costa més concentrar-se, però comencem amb un golàs del Kim de vaselina que fica l'empat al marcador. I a falta de tres minuts el Liam fa una jugada individual boníssima i per primera vegada en tot el partit  ens posem per davant 4-3, quan ja ens veiem guanyant el partit baixem excessivament, no el nivell de futbol, però si la nostra intensitat, i contra un equip que destaca per ser intens durant els 40 minuts això passa factura i ens remonten 4-5. I l'últim ja és per cansament, sentiment que hem perdut un partit que podiem guanyar...

Destacar l'actitut de tots sobretot al segon quart, al tercer i al inici del quart. Diuen que a la tercera va la vençuda així que treballarem de valent per aconseguir-ho.

FORÇA VINCIT!