Primer partit amb públic: Golejada a Llull.

8-0

Partit marcat al calendari per ser el primer matx on poden entrar als pares a veure'l. Davant nostre el Claret un rival de la taula baixa de la classificació. Per part dels locals comptem amb la baixa del Miguel.

 

Després d'una setmana d'uns bons entrenaments, els primers minuts del partit ja veiem quina serà la dinàmica en el llarg de l'encontre. Un Vincit superior dominador amb pilota davant d'un rival que ens permet jugar còmodament. La pista de Llull ample ens donà joc per obrir les bandes i trobar molts espais per trencar la primera línia defensiva rival i arribar a porteria rival. L'encarregat d'obrir el marcador aquest cop ha estat l'Hugo, després d'una bonica jugada combinada.

 

La tònica del segon quart ha estat la mateixa, un Vincit serio amb pilota i en defensa, no ha deixat a penes arribar a porteria local el Claret. Hèctor atent sota pals, defensava les poques pilotes que l'hi han arribat en compta gotes. De nou els locals han aconseguit arribar àrea rival, creant perill i aconseguint ampliar la diferència de gols en el marcador per part de diferents components del Vincit. Ordenats en defensa i en atac, monòleg del Vincit amb pilota, sense deixar sortir el Claret còmodament. Hem marxat la mitja part amb un còmode i ampli 5-0.

 

En el tercer quart, el caire del partit ha estat idèntic els anteriors minuts. Arribem fàcilment a porteria rival amb algunes jugades individuals i combinades, algunes més boniques que altres on la toquen la majoria de membres de l'equip. Finalitzem en gols moltes jugades, és important esmentar les bones actuacions sota pals del porter visitant, que ha evitat ampliar la golejada.

 

Arribem a les acaballes del partit, on baixem línies en defensa a mitja pista per tal de permetre el rival sortir més fàcilment en pilota als peus. Així i tot ben col·locats i ordenats, aconseguim marcar algun gol més.

 

Resultat final: 8-0, partit serio i concentrats des del minut 1 fins al 40. Destacar en positiu que és el primer partit que acabem a porteria zero i molt forts i ordenats en defensa. Avui hem marxat a casa contents per la feina feta en la pista i la sensació que som un bloc jugant a futsal.

 

No podia acabar millor el primer partit, que venen els pares a veure, novament donar les gràcies a les famílies per la col·laboració en el protocol de les instal·lacions.

 

Setmana que ve ens toca un rival més fort: Jesús i Maria.