PRIMER PARTIT INTENS!

7 - 5

Bé doncs després d'un partit marcat per les absències, les vacances de setmana santa i la pluja per fi hem pogut jugar, possiblement pitjor que altres dies i més nerviosos que de costum, ja que per primer cop hem vist que podríem perdre el partit.

El partit va començar més aviat com la resta però amb la diferència que els gols no arribaven com de costum, per una barreja de falta d'encert i parades del porter rival a parts igual. En defensa per això estàvem forts, felicitar al Ton, al Bruno i al Lucas que pel que fa a aquest aspecte, van ser dels millors del partit fent que almenys en el primer quart el Paul no tingués gairebé feina.

Al segon quart continuàvem 0-0 però el rival en dos minuts es va col·locar 0-2 per errors puntuals, dels que hem d'aprendre perquè no ens tornin a passar per sort l'Angelo, el Tomàs i l'Aran van igualar el marcador 3-3.

Posteriorment, ja al tercer quart, vam continuar marcant i així ens vam posar per davant amb un gol del Biel i un altre de l'Angelo, 5-3. Això ens va donar aire per enfrontar un últim quart, on el míster rival posaria possiblement als seus dos millors jugadors per tractar de remuntar el partit.

Ja per acabar el rival va escurçar diferències amb un gol, 5-4. Però un gol del Tomàs i un altre de vaselina a pase de l'Aran de l'Angelo van posar-ho molt complicat perquè els rivals es poguessin endur la victòria. A part l'Aran va fer diverses aturades de molt de mèrit on semblava que el rival ho tenia fet per marcar.

Partidàs de tots els jugadors que van donar tot i més per guanyar el partit, també destacar a dos jugadors en concret al Ton que va fer un partidàs, defensant, perseguint la pilota, de 10! Igual que el Lucas que tot i no jugar gaire de tanca ho va fer de 10 també! Ajudat en defensa pel Bruno, el Ton i per l'Angelo. Per acabar també vull destacar la feina en defensa tant del Màrius com de l'Aran. FORÇA VINCIT!!

Gols: Angelo x4, Tomàs x2, Biel.