A quarts!!!

2 - 1

Després de guanyar fàcilment  a Cet 10 B a l'eliminatòria anterior, ens tocava jugar contra un vell cnegut, que ja vàrem guanyar en lliga la temporada passada. Un equip que en lliga només ha guanyat de moment 4 partits, i pensem que si fem un bon partit podem superar-lo. 

L'inici del partit és horrorós , els nervis ens fan començar el partit amb moltes imprecisions i dubtes. Als 5 minuts ens fiquem al partit i el domini és local. Comencem a moure la pilota amb paciència i intel.ligència per moure a un rival que vol sortir a la contra en qualsevol moment. 
Les millors ocasions són nostres. Perdem 2 jugades 1xporter , perque rematem al cos de la portera. Un còrner per buscar un xut de volèia que surt a la perfecció , remata Laia i la portera fica una mà per treure la pilota fora. El gol estava aprop. Al minut 21, de nou superioritat xutem rebota a la defnsa i la pilota entra a la porteria. Era el 1-0 amb el que marxem al descans.

Realment estem dominant totes les facetes del joc , i en cap moment ens hem sentit agobiades. Si volem passar de ronda hem de refrendar el bon joc de la primera part. Intentem recordar que hem de tancar el mig perque busquen pilota a pivot constantment i no entrar de cop a les jugadores que ténen més canvi de ritme.

Comença la segona part, i en una jugada amb pilota dividida ens falta intensitat , se l'emporta la rival i el desajust tàctic l'aprofiten per fer el 1-1.

Cop fort al primer minut de la segona part. El Vincit torna a posar-se en modo: "Feina", i tornem a ser superiors al rival. Busquem el gol , tenim ocasions , un segon pal molt clar .... Elles no arriben amb perill a la nostra porteria , però l'emoció pel resultat fa que el partit sigui entretingut i emocionant. El joc d'elles s'alimenta de 3 jugadores que ténen canvi de ritme i es juguen el 1x1 , i del joc d'esquenes de la pivot. A nivell de joc en equip no ens comporta gran perill.
Al minut 34, després d'una falta comesa pel rival , Mar de xut directe aconsegueix el 2-1 . Estem per davant un això ens dóna molta confiança. A l'equip rival li comencen a sortir nervis i nosaltres fermes en defensa no deixem de lluitar.

Al minut 42 , ens juguen de 5 , i sabem que seran 8 minuts intensos que haurem d'estar molt concentrades i si robem intentar xutar per fer el 3-1.

L'equip se sent molt segur i aconsegueix mantenir el marcador. Superem al rival i ens classifiquem per quarts. 
Gran partit de les del Fortpienc aconseguint una victòria més que merescuda a la Copa.

Continuem !! Força Vincit!!