Remontem!

5 - 2

Aquest divendres ens tocava jugar a casa, a la pista de Llull.  Després d'un mal inici teníem ganes de oferir un bon joc com a locals.

El partit no comença gens bé, un rival mal organitzat posicionalment fa que nosaltres també ens desorganitzem i el seu cierra alt, en dos xuts llunyans imparable per l'Elies ens fa dos gols.

No hem començat gens bé però insisteixo en que movem la pilota de banda a banda, busquem parets i connectem amb el pivot.  A partir d'aqui el joc comença a sortir millor i marquem el 2-1 abans de la mitja part.

La segona part del partit ha sigut totalment nostre, proposant bon joc però amb problemes per finalitzar les jugades. Insisteixo en que hem de ser més generosos amb el col·lectiu. És igual qui marqui el gol, l'important es que l'equip marqui el gol. En lloc de tant 1 contra 1, tanta conducció i tant xut, més passes i més segons pals. Ho fem així i els gols entren fins acabar 5-2

D'aquest partit em quedo amb l'esperit de remontada que l'equip ha mostrat. Això a l'anterior partit no ho vaig veure. Tot i que les no vagin bé hem de mantindre una bona mentalitat i actitud. Això la setmana passada va faltar. 

Felicitar a l'equip per la remontada i la victòria. A seguir treballant!!

1,2,3 VINCIT!