Sant Hector

0-2

Partit davant de rival directe, novament a l'Upper Diagonal. Segon matx de la setmana, a la petita Escola Teresianes Ganduixer. Comptem amb tota la plantilla al complet per afrontar el partit en una pista petita.

Els primers minuts del partit són un reflex dels 40 minuts. Al Vincit poc li dura la pilota als peus davant de l'atac permanent dels locals. Un cop tenim pilota intentem des de baix oferir el nostre joc. Teresianes, amb una alta intensitat defensiva, ens dóna molts problemes per sortir còmodament amb pilota. Ells ofereixen poc joc més que pilota llarga de porter per buscar al seu pivot, però els hi dóna resultats amb moltes ocasions de perill, que entre l'Hèctor i la seva mala punteria no poden aprofitar. Els visitants les veuen venir, sense poder reaccionar. A les acaballes del primer quart, en una contra el Pau posa el 0-1 al marcador en l'únic xut dels blanc-i-blaus durant els 10 minuts.

Segon quart, renovem la plantilla, quart on els locals no ens fan tant de mal. Nosaltres més còmodes amb pilota aconseguim trenar alguna jugada sense èxit. La pressió i la intensitat del partit van pujant per les dues bandes. Continuem apostant per sortir des de baix com a filosofia i model de joc, cosa que ens provoca problemes. L'Hèctor, amb grans actuacions de mèrit, atura tot el que li ve. La grada local no es podia creure que cap ocasió entrés a la xarxa visitant. El Vincit segueix amb poques arribades àrea rival, però en un xut llunyà creuat d'en Teo assoleix fer el 0-2. Comptem amb aquest punt de sort, que les poques ocasions que tenim entren, comparat amb la dotzena d'opcions locals que no tenen èxit.

Mitja part, molts nervis a la banqueta i la grada, que es poden palpar des de dins la pista. Demanem evitar les anades i tornades, ni entrar al seu joc, ni buscar polèmica amb el tutor de joc.

Sortim de la mitja part, tancats a la nostra pista, sent un reflex de tot el partit. Les veiem venir, i salvem cada ocasió com podem, la intensitat la força i lluita de cada pilota, tenen premi. No podem originar gaires jugades, més enllà d'alguna paret. Els locals compten amb alguna falta a la frontal de la nostra àrea, i alguns segons pals que no aconseguixen entrar. Crits i nervis constants per la grada visitant.

Ens plantem als darrers 10 minuts, miraculosament amb el mateix resultat. L'últim quart novament és un reflex de tot el partit. Aquest cop nosaltres tampoc generem ni provoquem jugades, més enllà d'alguna jugada individual sense èxit. Qualsevol pilota que ens arriba ens la treiem de sobre. La pressió rival ens asfixia i l'Hèctor, enorme, salva tot el que li arriba. El temps passa i això ens juga a favor amb la diferència de gols que portem el marcador. Així és com acabem el partit.

Dos punts molt importants, en el partit que s'ha vist menys futsal en tota la lliga per les dues bandes. Aquest cop no puc dir que el resultat sigui un reflex del partit, perquè tot el públic que l'ha presenciat, sap que més d'un gol mereixen els locals. Partit molt intens, on el Vincit ha tingut la sort que les 2-3 opcions que ha tingut han entrat. Molt bon rival, jugadors tècnics i ràpids individualment, però cal veure com s'organitzen en una pista gran.
Novament, sense la gran actuació de l'Hèctor, això hagués estat una golejada local. Convençut que podem oferir molt més joc que el vist divendres passat, la setmana que a ve a Llull amb més espais i demostrar el que som capaços d'elaborar i crear.