SEGUIM!

4 - 13

La freda tarda de divendres vam jugar el nostre segon partit de la temporada, mai havíem jugat contra aquest equip i per tant no sabíem que ens podríem trobar, l’única solució: sortir des de el primer minut al 100%,  i menys algun bloqueig que vam tenir al principi, l’actitud i el joc en equip va ser molt positiu durant tot el partit. Fèiem un bon escalfament per entrar en calor i ja ens col·locàvem els 5 titulars per començar.

Al moure la pilota vam veure que el rival no ens venia a pressionar i en canvi el que feien era quedar-se a mitja pista, esperar-nos, per quan passéssim, a l’estil del joc de l’aranya, ens la traguessin per ells sortir ràpid a la contra i poder-nos marcar. Ens van desconcertar i així va ser, ens la van robar i van marcar. Ràpidament vam demanar temps mort i vam explicar com podríem superar la teranyina, tots vam escoltar atentament i al sortir a la pista vam aplicar-ho. Al minut empatàvem després d’una bona jugada. Movíem molt bé la pilota per jugades conjuntes i individuals. Anàvem al descans amb un resultat favorable de 1 – 5.

Al segon quart (i durant tot el partit) vam continuar amb una molt bona actitud, ho deixàvem tot a la pista i buscàvem molts passes. Tota la pressió que no ens feia el nostre rival la fèiem nosaltres, quasi no els deixàvem respirar i anàvem anotat molt bons gols. Al 3r quart vam començar una mica despistats però vam reaccionar i un Jan que estava on fire va empènyer l’equip a seguir sumant. L’últim quart el descriuria com el més caòtic ja que no vam respectar tant les posicions i vam optar per el joc més individual, però vam continuar marcant contra un rival dominat.

La conclusió i reflexió la tindreu junt amb la conclusió, reflexió de la crònica del  Pare Manyanet – Vincit.

FORÇA VINCIT!!!

Gols: x3 Jan, x3 Martí, x2 Aran, Carlos, Clemént,  Sergi, Luca i Biel.