A seguir així!!!

2 - 11

Dissabte matinàvem per desplaçar-nos fins al barri d’Hostafrancs, on ens esperava un equip que es trobava posicionat a mitja taula (classificació)

Afrontàvem el partit amb moltes ganes i després d’una molt bona setmana d’entrenaments. Vull felicitar l’equip per això.

Comença el partit i des del segon 1 fins al xiulet final el Vincit ha sigut qui ha portat la iniciativa del partit.

Trenem bones jugades, connectem amb pivot arribem a porteria rival però una gran falta d’encert i un porter molt bo ens impedeix materialitzar les ocasions en gols.  Seguim intentant-ho i la pilota no entra de cap manera, juguem tot el primer quart en la seva meitat de pista i en l’única oportunitat que té el rival en tot el quart ens marca, per sort nosaltres aconseguim posar l’empat al marcador. Un 1-1 que no reflecteix de cap manera el joc vist en el camp. Un marcador que no és gens just.

Segon quart i la dinàmica del partit segueix igual, juguem molt bé però fallem gols que sembla impossible fallar-los. Ens posem per davant amb un gol del Pau (1-2) però immediatament ens tornen a empatar. Anem a la mitja part amb un 2-2, repeteixo, gens just.

Estem fent un molt bon partit, tant en defensa com en creació i producció de joc i ho remarco en la mitja part però falta millorar l’efectivitat de cara porteria.

Sortim i com a novetat hi ha un canvi a la porteria rival, un altre porter,  i aquest no està tan encertat com l’anterior. Això ens facilita les coses. A partir d’aquí els gols ja van entrant fins arribar al resultat final de 2 – 11.

Avui felicito a tot l’equip però sobretot m’agradaria destacar la intensitat defensiva que han demostrat i la gran producció dels cierres. El millor atac és una bona defensa. També destacar en especial el Teo ja que ha fet un partidàs en defensa i l’Elies per les bones aturades i la bona selecció de passes per sortir de pressió.

També destacar l'actitud de tots al fer-me cas i no entrar en el joc de protestar a l'àrbit.

Dilluns ens espera un partit segurament més dur que el de dissabte per això cal sortir encara més endollats. A seguir així!!!

1,2,3

Força Vincit!!!

Gols: Aina x1, Joan x1, Marc x1, Elna x1, Milan x2, Pau x2, Noah x3

Bernat A.