Se'n escapa a la última jugada

3 - 2

Partit semblant al de l'anada amb moltes ocasions per ambos equips pero poc eficaços de cara a porteria. Una primera part molt desequilibrada per això on el rival porta el pes del partit i les ocasions i nosaltres de tant en quan una ocasio a porteria pero no molt clara. Parlem d'errades un altre cop clares que ens fan rebre gols i aixi en podem parlar dels 3 gols.

El primer es una perdua en zona de creació en zona defensiva i d'últim jugador (1-0) sembla que aixi despertem i començem a crear algo més de perill. Empatem als dos minuts despres d'un servei de banda tret rapidament i amb una bona arrivada a 2n pal que ficava 1-1 al marcador qual s'aniria al descans.

Partit obert pero amb molt per fer. 2a Part algo més enxufats arribem amb bastant perill pero no marquem... en una mala defensa de servei de banda ens fan el 2-1 a poc més de 5 min per acabar. Seguim insistint fins que a falta de 1min empatem el partit despres d'una recuperació i posterior passada llarga que deixa sol el nostre pívot que fa el 2-2.

Sacan de mig el rival que intenta atacar sense exit en el qual recuperem la pilota però el rival per tornar a recuperarla ens fa falta cosa que no xiula l'arbitre i ens fan el 3-2 definitiu.

Una pena perque el empat era el més just. Decisions arbitrals que marquen el devenir del partit, pero que hi farem. Lluitat fins el final però sense recompensa! A seguir!

1,2,3 Vincit!!!