Si sempre estiguéssim concentrades...

12 - 0
Divendres de partit després d’una setmana on el temps no ens ha deixat entrenar com voldríem. Comencem l’escalfament i a la xerrada abans del partit recordem que ens hem de concentrar ja que estem més per les bromes que pel partit.
 
Comença el partit i ens trobem amb un equip bastant desorganitzat cosa que ens complica la col·locació en defensa ja que ens confonem amb les marques i defensem dues a la mateixa jugadora mentres queda una totalment lliure. Tot i això gràcies a la intensa pressió aconseguim robar pilotes pràcticament a la seva àrea i acabem el primer quart amb 3 gols d'avantatge. Recordem ràpidament la importància de vigilar que no ens agafin les esquenes i de parlar desde darrera per organitzar-nos millor en la defensa.
 
A partir del segon quart, estem molt més ben colocades en defensa i atentes a la nostra marca. Comencem a veure els fruits dels exercicis i teoria de defensa, ja que crec que a partir del segon quart ens hem organitzat molt bé defensivament marcant a la nostra marca sense perseguir la pilota com en altres partits. A la mitja part hem recordat que des del pivot hem de buscar espais desde derrera la defensa rival ja que tendim a agrupar-nos massa al mig camp, desaprofitant la llargada de la pista. En aquest aspecte Martina ho ha fet molt bé en el tercer quart on ha jugat de pivot, trobant espais darrera la defensa continuament. En l’últim quart l’Alia ha aconseguit també trobar aquests espais. 
 
Acabem el partit amb un resultat de 12-0, havent guanyat els dos partits disputats d’aquesta lliga. Vull remarcar que quan estem concentrades i dins del partit, juguem molt i bé i sobretot en defensa ens organitzem molt millor. Hi ha moments encara en els que desconectem i tenim ensurts darrera.
 
Agrair a la Julia i la Kenia l’ajuda altre cop i a seguir amb la dinàmica d’aquest partit en els entrenaments d’aquesta setmana.
 
Força vincit!