Superioritat

5 - 0

Després d'una gran victòria contra els líders, ve un rival de la part baixa de la classificació, però que a l'anada ja ens va guanyar contundentment, i que si no aconseguim els tres punts de poc servirà la victòria contra els líders de la passada jornada. Ja no només per fer valer la victòria de la setmana passada, sinó per poder seguir lluitant per l'ansiat ascens pel qual estem lluitant des del dia 1 de la temporada i així seguir lluitant per la 3a plaça.

Nosaltres amb l'equip pràcticament al complet amb moltes ajudes de varis cadets ens plantem en un partit contra un rival que ve amb un únic canvi i on juguen sense cap tipus de pressió, ja que no es juguen res.

Tot i això som nosaltres qui porta el pes del partit i qui té les millors oportunitats per marcar gol. gràcies a una molt bona defensa a mitja pista. Amb una d'aquestes Iago aconsegueix robar una pilota i tirar una contra perfecte on aconsegueix driblar al porter i marcar un primer gol que ens dóna més tranquilitat.

Amb aquest resultat arribem a la 1/2 part del partit on parlem que hem de seguir portant el pes del partit i anar a buscar el 2n de cara a no patir al final. Sortim molt concentrats i en res aconseguim marcar un segon gol on el rival ja baixa el braços i nosaltres ja juguem a plaer i ja és qüestió de temps que vagin caient gol rere gol fins aconseguir marcar un 5è gol, encara que podrien haver estat varis més.

Acabem fent un partit molt seriós i aconseguint els tres punts que és el més important per seguir lluitant per l'objectiu final!

Ara toca seguir treballant i fer bons entrenaments de cara a fer un bon partit contra els 3rs classificats i així passar-los per aconseguir la tercera plaça!

Felicitats a tots per la victòria, queden dos finals!!

 

1, 2, 3 VINCIT!