Un punt que val or per començar

3 -3

Començava la competició i, amb ella, tot el que això significava. L’inici d’aquesta lliga aquest any era més especial que la resta per diferents motius però sobretot destacava un: el primer partit federat dels nostres jugadors.

La primera part va començar amb nerviosisme i errors propis d’un partit amb els sentiments a flor de pell. Això va provocar que el rival, molt més experimentat que nosaltres en aquesta competició i amb una enorme capacitat individual i táctica, s’avancés amb un 2-0 a l’equador del partit que ens posava molt complicat l’objectiu que voliem que eren els 3 primers punts de la temporada.

Durant els primers minuts de la segona part va seguir el desconcert i vam encaixar el 3-0. En aquest punt l’equip va reaccionar i va començar a donar la volta al partit tot i que els gols seguien sense arribar. A falta de 7’ l’equip va anotar el seu primer gol gràcies a una jugada individual que acabava amb una passada al segon pal. Aquest gol va ésser el revolsiu que l’equip necessitava per creure que una remontada era possible. Finalment van arribar els dos gols (un de falta directa i l’altre després d’un xut de 10m) que feien possible la remontada de l’equip fins al 3-3 final.

Desde l’equip tècnic estem molt contents del treball fet pels nostres jugadors i esperem que l’entrega i el sacrifici mostrat diumenge siguin l’inici d’un camí  prometedor.