Aleví A

Informació

Edats: 2010
Entrenament: Dimarts i dijous 17:30 a 18:30h.
Pista: Pista Municipal Parc. Llull,1
Partits: Divendres 19:00 h. Pista Municipal Parc. Llull,1

Aquest és l'espai d'informació del Aleví A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dg., 21/11/2021 - 12:44
Fructuos Gelabert 3-3 Aleví A

Últim desplaçament de divendres pel conjunt de l'Aleví A del Vincit, que compta amb tota la plantilla al complet pel matx a l'Escola Fructuós Gelabert, al barri de la Sagrada Família.

 

Després d'una setmana d'entrenaments seriosos amb tots els efectius afrontem el partit davant d'un dels rivals que ens pot donar més feina, segons la classificació.

 

Primers minuts de nervis, per acostumar-nos a les mides de la pista. Tenim dubtes amb la sortida de pilota i els locals compten amb més opcions de gol tot i que l'Hèctor les aconsegueix resoldre amb èxit. No ens trobem còmodes amb pilota als peus i sense gaires idees ni creant perill a porteria rival. Davant nostre ens trobem jugadors alguns físicament molt més grans que nosaltres i 2-3 tècnicament molt bons.

 

Ens plantem al segon quart, canvi de dinàmica, aconseguim jugar més amb l'Hugo de pivot i dona fruits i resultats. Serà l'encarregat d'obrir la llauna després d'una assistència d'en Teo des de les zones baixes del camp. Minuts que ens sentim superiors amb la pilota i en defensa, Fructuós Gelabert no ens proposa gaire joc amb l'esfèric als peus. Després d'una bonica jugada combinada, novament l'Hugo fa el segon. Aconseguim trobar el mig per sortir amb pilota i espais per guanyar esquenes. Pau aconsegueix fer el 0-3.

 

Mitja part, parlem de no relaxar-nos, no està res guanyat, amb les petites dimensions de la pista i el potencial dels jugadors locals, en qualsevol jugada ens podrien fer mal. Comentem de no prendre riscos amb la pilota a zones perilloses i fer un pas més amb la pressió.

 

En el tercer quart el Vincit entra gris, sense idees i en els primers minuts ja rebem el primer gol als peus del dorsal 9 local. Minuts crítics pels blanc-i-blaus, que es senten desbordats pel rival. Una forta defensa del Vincit evita més jugades perilloses. En una falta local a 12 metres de la porteria, tenim la mala sort que la pilota toca a la barrera i entra per posar el 2-3 el marcador. Obligat a demanar temps mort, per trencar el bon ritme dels locals.

Finalitzem el tercer quart sense gaires opcions de gol, on observem que el rival es creix emocionalment i amb la pilota als peus.

 

Darrer quart del partit, seguim amb el mateix missatge des de la banqueta: forts en defensa i zero riscos amb la pilota als peus. Un Vincit amb la mateixa dinàmica que l'anterior quart, tot i triangular no aconsegueix trobar els espais ni les parets necessàries per trencar la primera línia defensiva dels locals. No arribem a crear perill a l'àrea visitant i ells, crescuts pels nostres dubtes, aprofiten per pressionar-nos. Quan faltaven 5 minuts pel xiulet final a les mans de la tutora de joc, encaixem l'empat (3-3) a causa d'una esquena perduda. Moment on la grada i l'equip local ho celebren de forma eufòrica, en veure com capgiraven un 0-3 a un 3-3 en 20 minuts als líders imbatuts de la classificació. Intentem aquests darrers minuts tenir alguna ocasió més de gol, sense èxit. A la pista estàvem més a prop del (4-3) que no pas del (3-4). Final del partit empat just. I primer punt perdut durant aquests darrers dos anys.

 

Partit disputat, entretingut i distret per totes les mares i pares, que feia temps que no vivíem. Bany de realitat que ens demostra que res no està guanyat fins al xiulet final. Lliçons per aprendre: venint d'un còmode 0-3 acabem quasi demanant el temps per evitar perdre els dos punts.

Les pistes petites ens costen molt més, al camp de l'Oak va ser un exemple més. A Llull amb més espai i metres ens sentim més lliures amb pilota, més còmodes i és aquí on guanyem superioritat.

 

Empat sa, per aprendre a valorar la victòria i saber aprendre a perdre i empatar, sense buscar culpables en el nostre equip, el tutor de joc, la pista o el rival. Hem de saber veure quan nosaltres hem estat inferiors i ells superiors per diversos motius, fer autoreflexió i critica constructiva. D'això és tractar l'esport i la competició.

 

Setmana que ve últim partit de lliga davant Les Corts a l'Escola Duran i Bas, on guardem un mal record des de fa 3 anys, Dissabte les 9h, hi tornem!

Comentaris enviats: 0