Aleví B

Informació

Edats: 2008
Entrenament: Dimarts 17:15 i Dijous 17:20
Pista: Dimarts. Institut Fortpius. Ausias Marc 78, i Dijous :Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1-3
Partits: Divendres 19:00 h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Aleví B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dm, 12/11/2019 - 09:38
Pare Manyanet 3 - 4 Aleví B

Aquest divendres visitàvem Les Corts per enfrontar-nos al Pare Manyanet. Només arribar hem vist quina seria la principal dificultat del partit: una pista molt estreta i que relliscava molt. De fet, en els primers minuts aquest ha estat el factor que ha igualat el partit: un Vincit que intentava crear joc es veia igualat per un rival destructor i de joc directe, que s'ha avançat en el marcador.

Primera pausa i primer avís: no entrem en el seu joc ni en discussions amb rivals i àrbitre. M'agradaria dir una altra cosa, però no ho hem complert. Ens hem deixat portar massa per la dinàmica del partit i no hem mantingut la calma, tan important quan pretens tenir la possessió de la pilota. La resta del partit ha anat al seu ritme en gairebé tots els trams i el descontrol, encara que sigui irònic, els ha permès tenir-nos controlats.

No obstant, la nostra qualitat tècnica individual ens ha permès seguir sent lleugerament superiors i endur-nos el partit amb el marcador final de tres a quatre.

L'actitud d'un rival al límit de les normes en tot moment i la passivitat de l'àrbitre ens disgusta a tots, però no podem permetre que ens afecti tant, ja que això condiciona el nostre joc i ens posa al nivell d'un equip al que en condicions normals no ens costaria tant superar.

Hem de seguir treballant per mantenir-nos al capdavant de la classificació, però sobretot per mantenir el nivell de joc i portar la dinàmica dels partits. Toca.

Força Vincit!

Ferran

Comentaris enviats: 0