Aleví Femení

Informació

Edats: 2008-2009-2010
Entrenament: Dilluns i Dijous 18:20
Pista: La Salle Comtal. Carrer Amadeu Vives, 6
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius .Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Aleví Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 10/11/2019 - 10:50
Aleví Femení 8-2 Immaculada concepció
Segon partit de la temporada, debut de l’Allegra i la Julieta, i segon partit de la Martina. Tornem a ser poques de l’equip i baixen a ajudar-nos la Kenia, la Julia, l’Esther i l’Elna. 
Despres de 15 minuts esperant l’arbitre amb el fred que feia arrenca el partit! Comencem el partit amb una mica de caos en la col.locació, perdent alguna marca i a l’hora d’atacar deixant alguna jugadora sense opció de passe. Fruit d’aquest desordre rebem el primer gol. No ens hem vingut abaix i al segon quart ens hem reorganitzat i en 4 jugades ràpides de contraatac hem capgirat el marcador. A partir d’aquest moment hem dominat el partit ja que jugavem amb més tranquilitat i calma. 
En el 3r i 4t quart, hem jugat molt bé, fent bones combinacions i jugades individuals que ens deixaven soles davant la porteria per empenyer la pilota a la xarxa. Marquem 4 gols més i encaixem 1 gol en una jugada on ens agafen l’esquena i la jugadora es planta sola davant la portera. 
 
Estic molt contenta per la millora que vaig veient en les jugadores, tot i això encara hi ha aspectes que hem de treballar. Hem de millorar la col.locació en atac sobretot en les ales ja que encara no tenim molt clar quins moviments hem de realitzar. També hem de moure'ns per a crear espais i opcions de passes ja que en molts moments la tanca no tenia cap passe segur.
Estic molt contenta amb la feina feta i dimarts seguim treballant! Moltes gràcies també a la Julia, la kenia i la Martina per fer de porteres!
 
Força vincit!
Comentaris enviats: 0