Aleví Femení

Informació

Edats: 2008-2009-2010
Entrenament: Dilluns i Dijous 18:20
Pista: La Salle Comtal. Carrer Amadeu Vives, 6
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius .Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Aleví Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 07/03/2020 - 12:14
Aleví Femení 5 - 5 Sabadell
Arribem a un partit important contra el segon classificat. Durant l’escalfament veiem que tenen diverses jugadores federades. Comencem el partit molt concentrades amb una bona pressió, tot i això, les jugadores del sabadell realitzen rotació tant en rombo com de quatre i fins i tot en diverses jugades juguen de 5. Això provoca algun desajust en defensa ja que no ho hem treballat als entrenos encara. És en una d’aquestes jugades en les que surt la portera on encaixem el primer gol per no tapar el xut. Tot seguit però aconseguim l’empat amb un gol de kenia. 
 
Al segon quart sortim molt enxufades i altre cop presionant a dalt cosa que ens permet marcar per posar-nos per davant. Tot i això, a pocs minuts del final ens mengem una esquena i aconsegueixen el gol de l’empat. Just abans d’arribar a la mitja part julia aconseguiex el gol que ens tornaria a avançar en el marcador.
 
A la mitja part aprofitem per corregir la col·locació en defensa quan ens juguen de quatre. Sortim altre cop enxufades i grácies a la pressió algre cop sofia aconsegueix el quart gol. Abans d’acabarel quart, encaixem un gol al no refusar la pilota dins de l’àrea.
 
Arribem a l’últim quart amb un resultat molt ajustat. Martina aconsegueix el cinquè gol amb una gran finalització després d’una bona combinació amb Julieta. Ens posem a dos gols de distància a falta de set minuts pel final. Seguim dominant el partit ofegant-les amb la pressió i amb ocasions clares que no acaben entrant. Tot i això en dues jugades en les que altre cop no refusem la pilota encaixem dos gols que tanquen el resultat final en un empat a 5.
 
L’equip contrari celebra l’empat com si haguessin guanyat la lliga, això demostra el nivell que ha mostrat avui el Vincit, en un partit molt disputat que ha fet disfrutar la grada. Quan ens entrin els gols estic segura que guanyarem aquests partits. Avui hem demostrat que el Vincit es mereix estar entre els tres primer classificats.
 
Destacar el treball en col·locació d’avui ja que l’equip contrari tenia la teoria molt ben apresa realitzant rotacions amb molta seguretat. Tot i això les ganes i la força de les nostres jugadores han igualat el partit, fent-lo més nostre que d’elles.
 
1, 2, 3 vincit!
Imatges:
Comentaris enviats: 0