Base Femení

Informació

Edats: 2004-2007
Entrenament: dimarts i dijous de 18:15 a 19:15 h.
Pista: Pista Municipal Parc . Carrer Llull 1
Partits: Dissabte 11:00 h.Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Base Femení. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dv, 06/04/2018 - 23:51
Base Femení 7 - 1 Cet 10

Darrer partit de lliga de la temporada davant d'un rival que ja vàrem guanyar a l'anada per 1-6. Tenim moltes baixes , però amb només un canvi a la banqueta volem oferir una bona imatge per tancar la lliga.

L'equip ha sortit a pista molt malament , amb moltes imprecisions, pèrdues de pilota i molt poca convicció en defensa per robar la pilota. El rival ho ha aprofitat i en el minut 6 ens han fet el 0-1 amb una falta d'intensitat clara.
A la jugada següent Lucía ha igualat el partit , però igualment hem demanat temps mort per donar un toc d'atenció a les jugadores per anar a pel partit i jugar com sabem. L'equip ha reaccionat , ha apretat la sortida de la pilota i ha començat a jugar a pista contrària. 4 gols de daniela ens donava un clar avantatge al descans de 5-1.

La segona part ha estat un monòleg del Vincit , amb un unic xut contabilitzat del rival, i atac constant , jugant en equip per part del Vincit. Hem combinat i buscat els segons pals i ens hem divertit . Dos gols més a la segona part, un de Daniela i l'altra de Leti han tancat la golejada.

Mvp: Daniela

Números de la lliga:

1a. Volta:  Gols a favor: 16 Gols en contra : 22.  partits guanyats: 3 Partits perduts: 5

2a volta: Gols a favor: 22 Gols en contra : 11. Partits Guanyats: 5. Partits empatats: 2 . Partits perduts: 1

És per estar satisfets de la bona feina i evolució al llarg de la temporada. Ens hem quedat a dos punts d'entrar als play-offs i hem plantat cara a equips que a la primera volta semblaven intractables, per tot això us vull felicitar noies.

Ara ens queda la Copa i el torneig de Blanes.

Força Vincit!!!!

 

Comentaris enviats: 0