Benjamí A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 06/04/2019 - 11:28
Escola Tabor 0 - 8 Benjamí A

Bona setmana d'entrenos que s'ha vist reflexat al resultat final del partit.
1Q hem estat una mica plans, ens ha costat tenir oportunitats i les que hem tingut el seu porter les ha parat. Tot i així teníem que vigilar les contres del rival ja que pujàvem els quatre a marcar i descubriem la zona defensiva. Primer quart igualat 0-0.
2Q s'inicia de la millor manera, aprofitem una mala passada del rival i als 8 segons fem el 0-1. El rival ja havia començat a notar el desgast ja que no tenien canvis. I amb bones jugades hem anat augmentant el marcador. També en aquest quart ens han xiulat un penal una mica dubtós, pero que Unai ha aturat. Ens hem crescut i hem fet fins el 0-5 al final del 2Q.
3Q més del mateix bona defensa no deixan al rival atacar i finalitzar còmode i com sempre en atac en tenim i les fiquem 0-7 al final del 3Q.
Ultim quart ens hem deixat anar en defensa sobretot i es on ells han tingut moltes ocasions per marcar-nos sort d'Unai que ha parat tot el que anava entre pals. I per acabar fiquem el 0-8 i arrodonim un bon partit.
En defensa hem tingut bones estones que no han atac i estones que no defemsavem i patíem una mica, en atac podríem haver ficat més però el seu porter ens la ha parat. Ara ens toca descansar la semana que ve de partits i ja ens anem a setmana santa. Bon cap de setmana!!
1,2,3 Vincit!!!

Comentaris enviats: 0