Benjamí A

Informació

Edats: 2013
Entrenament: Dimarts i dijous 17:00 a 18:00
Pista: Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42
Partits: Divendres 18:15 h. La Salle Comtal. Carrer Amadeu Vives 6

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el ds., 13/11/2021 - 11:55
Escola Grevol 1 - 11(14) Benjamí A

Primer partit pel Benjamí A en dissabte al matí aquesta temporada al pavelló de l'Escola Grèvol. El context no afavoria ja que, en anys anteriors, no havíem tingut molta sort en els partits que es disputaven en aquesta franja horària. A més, anàvem al partit amb tres baixes de jugadors/es que no han pogut assistir per diferents motius.

Però, des del moment en que ha sonat el xiulet inicial, res ens ha condicionat i hem fet una partit molt i molt complet. Un partit on hem dominat de cap a peus i on hem anat per davant tota l'estona oferint un joc molt divertit i alegre que permetia als nostres jugadors/a demostrar en tot moment la seva qualitat individual. També, a nivell grupal, hem fet un excel·lent partit amb molt bones triangulacions i moviments sense pilota. Dos aspectes tàctics han estat els punts més rellevants d'avui: defensivament, la pressió a la pilota després de pèrdua i, ofensivament, les múltiples arribades al segon pal que ens han permès anotar més de la meitat dels gols d'aquesta manera tan característica al futbol sala.

Des del cos tècnic estem molt contents amb el rendiment dels nostres jugadors/es i els encoratgem a seguir d'aquesta manera.

Com a anècdota, cal comentar que pares de l'equip rival se'ns han acostat al final del partit per felicitar-nos pel joc que hem ofert. Això és senyal que estem fent una bona feina amb els/les nens/es. A seguir així!

MVP del partit: Charlie

1,2,3 Vincit!

 

Comentaris enviats: 0