Benjamí A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dj, 12/04/2018 - 14:03
Benjamí A 7 - 1 Centre d'estudis Montseny

Avui juguem contra un rival fort, ens va costar vence'l al seu camp, en una pista molt gran i amb moltes baixes però en el que vam acabar fent un gran partit. Per tant, demanem sortir des del minut 1 concentrats, ja que molts cops ens costa començar ben ficats en el partit.

I així ho fem, sortim bastant enfocats, tot i així durant el primer quart fem varios errors davant de la nostra porteria que ja comencen a ser molt típics en nosaltres: passes de banda a banda per dins l'àrea, no parlem amb el Pol i no ens entenem, etc. Una d'aquestes ens provoca encaixar el primer gol. Tot i això, en comptes d'enfonsar-nos o buscar culpables, comencem a jugar més oberts, buscant parets i regats per banda. Milo marca d'una jugada molt maca de tot l'equip, un segon pal de Milo i un tercer gol d'Àlex A. Finalment, acabem la primera part amb un superior 3-1.

A la mitja part corregim aquests errors tan perillosos que fem prop de l'àrea i animem a jugar amb més passades. La segona part es basa en constants arribades nostres a porteria rival, amb els que Marc, Àlex A, i Pau E (d'un xut llunyà) marquen per donar-nos el final resultat de 7-1. Tot i l'intent d'arribar a porteria nostre del rival, Àlex M. i Pau E, fan una molt bona feina darrere tallant passades i controlant qualsevol pèrdua de pilota.

Tenint en compte les dificultats que vam tenir a la primera ronda, que ens va costar guanyar aquest equip (tot i la falta de jugadors i la grandària del camp), comparant-ho amb la facilitat d'aquest partit crec que és obvi que es tracta d'un tema d'actitud de l'equip. Si sortim com hem sortit en aquest partit, a tope des del minut 1 fins al 40, serem un gran rival en aquesta lliga.

Força Vincit i a seguir així!

MVP: Àlex Massip

Comentaris enviats: 0