Benjamí A

Informació

Edats: 2010
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Pista Poliesportiva Parc. Carrer Llull,1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dv, 29/11/2019 - 20:31
A.E Les Corts UBAE 3-6 Benjamí A

Últim desplaçament de la primera lliga del Benjamí A del Vincit, en el barri de les Corts.

 

Comptem amb les baixes de l'Adrià i el Simon per afrontar el partit.

 

No és la primera vegada que juguem en aquesta, l'any passat vam jugar el partit de la mateixa manera que ho hem fet avui.

 

En la primera part hem apretat més a camp rival, cosa que ens ha permès posar-nos per davant del resultat còmodament. La nostra intensitat, qualitats tècniques, individualitats i encert a porteria permeten el Vincit marxar a la mitja part amb un tranquil 1-4.

 

En la segona part hem treballat de nou defensa a mitja pista, avui ha sortit millor que el dissabte passat. Quan el rival superava el mig camp, és quan apretàvem per robar pilota rival. En alguns minuts de la segona part hem tingut més toc amb la pilota. Els locals en els últims minuts han aconseguit, retallar la diferencia aconseguint netejar una mica la nostra golejada. 

 

Resultat final 3-6, ha estat un partit que hem guanyat perquè hem posat més intensitat defensiva i ofensiva que el rival, físicament érem inferiors, però gràcies a l'entrega i el sacrifici dels nois ens hem menjat el rival. Avui no hem desplegat el joc que estem acostumats a jugar i hem guanyat més per altres aspectes. Som un equip amb moltes característiques, cosa que ens permet tenir un enorme ventall de formes de jugar a l'hora d'afrontar un partit, avui hem mostrat més aspectes com: intensitat, encert en els xuts, desequilibri individualment, transicions de camp a camp i contraatacs per tal de sumar els dos punts. 

 

Els partits, és la meva forma per gestionar com entrenador, com han anat els entrenaments de la setmana, és el moment de premiar o retallar minuts, els jugadors que s'ho mereixin. Per això repeteixo constantment que l'actitud de la setmana es reflecteix en els partits.

 

La setmana que ve no hi ha lliga, últim partit de lliga serà divendres 13 contra Claret a casa.

Comentaris enviats: 0