Benjamí A

Informació

Edats: 2009
Entrenament: Dimarts 17:15 a 18:00 i Dijous 17:15 a 18:15
Pista: Dimarts:Poliesportiu Estació del Nord. Nàpols 42 Dijous: Institut Fortpius . Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 19:00 h. Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 09/02/2019 - 11:50
Benjamí A 10 - 1 Claror Marítim (Escola Tabor)

Venim d'un parell de bons partits amb un ensurt a l'inici del anterior partit on se'ns havien avançat 2-0 i avui ho volíem cambiar. Tocava sortir enchufadissims per evitar lo de la setmana passada.
I aixi va ser tant mateix que en dos minuts ja guanyavem 3-0 i el rival va tenir que demanar temps mort al minut 2 del 1Q. Al temps mort com devia ser se'ls va felicitar per aquesta arrancada, pero sabent que quedava molt partit per endevant. Al finalitzar el període als ultims minuts d'una jugada de porteria on el seu porter bota la pilota, xuta, en un mal entès entre jugadors ells ho aprofiten per fer 3-1! Tot s'ha de dir que la jugada no tenia que haver valgut ja que la pilota quan surt per la zona de fora d'entre la porteria, no es pot xutar. Tot i explicar-li al arbitre (era nou d'aquest any i no se sabia molt bé les normes) no m'entenia doncs nosaltres també ho vam aprofitar. El 2n va ser de domini absolut nostre el rival casi no va crear perill! I jugant molt bé vam aconseguir arribar al descans amb 6-1 d'avantatge!
Al descans es va parlar que en defensa teníem que baixar més i minimitzar errors per encaixar els gols menys posibles i en atac ja sortirien les coses.
El 3Q una mica igualat en quan a resultat però en ocasions vam tenir-ne moltes que no van entrar, però les dos millors jugades si 8-1 i en defensa no patíem que era el que necessitavem.
El últim quart el rival va deixar-se anar i nosaltres ho vam seguir aprofitant dos gols més (10-1) en 5 minuts. La tònica va acabar sent de nosaltres atacant però el seu porter va parar bastant.
Bon partit en línies generals, encaixant un únic gol i en atac anem sobrats! Bon treball dels nens! Seguim sumant!
1,2,3 Vincit!

Comentaris enviats: 0