Benjamí C

Informació

Edats: 2010
Entrenament: dilluns i dimecres 18:15 a 19:15h i Dijous 18:20 a 19:20 h.
Pista: Institut Fortpius . Carrer Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 18:00 h. Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dg, 08/12/2019 - 13:41
Col·legi Sagrada Família de Sant Andreu 3 - 1 Benjamí C

Després d'un molt bon partit contra l'Escola Pràctiques ens toca jugar contra els líders de la lliga, l'Escola Sagrada Família de Sant Andreu. Tots sabem que serà un partit diferent a la resta, és un rival difícil i els resultats que han aconseguit són bastant semblants als nostres.

Comencem el partit super enxufats i som nosaltres qui tenim el domini de la pilota, tot i aixó no tenim sort de cara a porteria i totes les pilotes que xutem van directes a les mans del porter. L'equip rival també té algunes oportunitats que aconseguim parar i eivtar el gol. Seguim a aquest rimte tota l'estona, el partit és com una montanya russa, en algins moment som nosaltres qui generem perill i d'altres som ells. Acabem la mitja batsant conveçuts del que estem fent i comentem alguns errors ha millorar, ajudes al segon pal, no tenir pressa per acabar, intentar elaborar una mica més les jugades... Sortim el tercer quart i sembla que tot el que hem dit durant el descans no hagi servit de res, comencem a fer errors en defensa tota l'estona, no  baixem als contraatacs, la col·locació en defensa és un lio... En fi, acabem el tercer quart perdent 3-0. Encarem l'últim quart sabent que la remontada és difícil però no impossible i intentant tornar al nivell que haviem demostrat els primers quarts. Tornem a posar-nos les piles però no aconseguim l'empat i acabem el partit amb resultata de 3-1.

Tot i la derrota, el partit dels nois va estar molt bé, vam saber posar-li les coses difícils als líders. Pena del tercer quart que ens adormim una mica i el rival ho aprofita per posar-se per davant. Primera derrota en el que  portem de temporada però que ens serveixi per aprendre dels errors comesos. Aquesta setmana tornem a la normalitat després d'un pont de tres dies, divendres tornem a jugar a casa, us hi esperem!

Comentaris enviats: 0