Benjamí C

Informació

Edats: 2010
Entrenament: dilluns i dimecres 18:15 a 19:15h i Dijous 18:20 a 19:20 h.
Pista: Institut Fortpius . Carrer Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 18:00 h. Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 09/11/2019 - 13:13
Associació SPOT 3 - 8 Benjamí C

Després de dues setmanes sense competir ens tornem a posar les piles i fem el segon partit de la temporada contra l'Assossiació Spot "A". Els dos equips veniem d'una victòria ajustada; Spot va guanyar 6-7 contra Eixample i nosaltres 3-1 contra Nabí. El partit es presentava com un partit bastant igualat entre els dos equips i sabiem que no podiem regalar tant errors com contra l'Escola Nabí.

Comencem el partit, juguem bé però ens falta una mica d'instensitat en defensa i norem de menjar-nos les esquenes del rival, per sort sempre teniem als nostres dos tanques que molt atents, no els hi deixaven finalitzar ni una. A mesura que va passant el partit veiem que el rival té una molt mala col·locació en defensa, a causa d'aixó comencem a generar cada cop més perill fins que aconseguim el primer gol. A partir d'aquest moment el partit és cada cop més nostre i demostrem el que som capaços de fer. Gràcies a aquest bon joc i els errors dels rivals ens allunyem cada cop més del marcador acabant el partit amb un resultat de 3 - 8 amb gols d'en Marc, l'Aleix, el Gael, l'Arnau i 4 gols d'en Blai que s'entrena de cara a porteria de la millor manera possible!

Tot i el bon partit que vam fer, com sempre podem corregir algunes coses:

- Als corners o serveis de banda al nostre favor, tenim molta pressa per sacar i aixó fa que els companys encara no hagin tingut temps de colocar-se, que el rival en prengui la possessió i que s'acabi generant una situació de perill on nosaltres podríem haver finalitzat perfectament.

- Hem de ser mol més ràpids a l'hora de fer la "Y", ens passem massa estona discutint quui va a cada lloc i quan el rival saca encara no estem col·locats. Justament per això ens va caure un gol de l'equip rival.

-Hem ser una una mica autocrítics, hem de saber quan nosaltres hem fet les coses malament i reconeixer-ho en comptes de ficar la culpa al altres, així només aconseguim que els nostres companys es posen més nerviosos i no juguin com ells saben.

- Tot i que anem guanyant el partit amb un resultat abundant no ens hem de distreu-re ni començar a riuren's dels rivals, hem de saber perdre, però també hem de saber guanyar.

A veure si aconseguim corregir aquests errors de cara al próxim partit i seguim amb aquest gran ritme que portem! 

1, 2,3 VINCIT!!

Comentaris enviats: 0