Benjamí C

Informació

Edats: 2010
Entrenament: dilluns i dimecres 18:15 a 19:15h i Dijous 18:20 a 19:20 h.
Pista: Institut Fortpius . Carrer Ausiàs Marc 78
Partits: Divendres 18:00 h. Pista Municipal Parc. Carrer Llull, 1

Aquest és l'espai d'informació del Benjamí C. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dll, 10/02/2020 - 11:47
Benjamí C 2 - 4 Col·legi Padre Damian Sagrados Corazones

Divendres vam jugar un partit contra un rival directe ja que més o menys haviem aconseguit els mateixos resultats durant aquesta segona fase. Sabiem que no seria un partit fàcil, en aquesta lliga no hem d'infravalorar a cap equip i després dels últims resultats teniem ganes de competir i aconseguir la victòria. 

Comencem l'escalfament pre-partit i estem tots molt distrets i fent tonteries, no comencem bé. Tot i això al primer quart aconseguim dos gols , el primer un error defensiu del rival que ens regala la pilota i en Blai finalitza molt bé i el segon un penal que en Marc remata a la perfecció. Acabem el primer quart i el resultats és positiu, però les sensacions no ho són tant. Els dos gols que vam aconseguir no van siser gols amb una prèvia elaboració nostre, vam saber aprofitar els dos errors que ens van regalar però poca cosa més. Aviso als nois que estem molt adormits i que defensivament ens falten moltes més ganes i que si seguim a aquest ritme ja ens podiem oblidar de la victòria perquè el rival ens estava generant bastant perill.

Tot i les recomanacions el partit va seguir al mateix ritme, en atac vam generar alguna bona contra però la defensa era gairebé inexistent per part de tots. Com a resultat ens van remontar el partit i vam acabar perdent-lo 2-4. Un dels altres aspectes que ens va fer sortir del partit era l'agressivitat de l'equip rival, en el que portem de temporada mai ens havíem trobat un equip que ens provoqués tantes faltes, com a conseqüencia molts ens vam posar nerviosos i per por a fer-nos mal no ens atrevíem a jugar el que realment som capacos de fer.

Que aquest partit ens serveixi per entendre que en aquesta lliga si no juguem al 200%  i no estem concentrats, qualsevol equip ens pot remuntar un 2-0 fàcilment. De cara al pròxim partit ja sabem tots que fer per competir-lo i acabar tots amb aquestes bones sensacions que a l'ùltim partit no vam tenir.

 

Comentaris enviats: 0