Cadet A

Informació

Edats: 2008
Entrenament: Dimarts i dijous 19:05 a 20:20 h.
Pista: Institut Fortpius. Ausias Marc 78
Partits: Dissabte 13:15h. Poliesportiu Estació del Nord. Carrer Nàpols 42

Aquest és l'espai d'informació del Cadet A. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el dl., 15/11/2021 - 10:46
CFS Jordi Sànchez 2 - 6 Cadet A

Després de tres victòries en els tres primers partits de lliga, arribàvem al partit d'aquest diumenge dia 14 de novembre amb la confiança de poder sumar uns nous tres punts i, així, seguir invictes en aquest inici de competició. El rival, el CFS Jordi Sànchez, tot i haver perdut 3 dels 4 partits que havien jugat, no ens havia de fer relaxar ja que tots ells els havia perdut d'una diferència màxima de 2 gols fet que evidenciava que els partits que disputaven eren igualats.

El començament de partit de l'equip va ser gris, no acabàvem d'estar còmodes amb pilota motiu pel qual, tot i arribar amb claredat a l'àrea rival, no aconseguíem materialitzar les ocasions de gol. Aquest fet el va aprofitar el rival per avançar-se en el marcador en una jugada aïllada que feia que acabés la primera part amb el resultat d'1-0. La segona part va ser un monòleg del Vincit on, a partir d'anotar el primer gol, tot va anar d'una manera més fluïda arribant a un parcial de 0-6 en els primers 20 minuts de la segona meitat. Finalment, després d'una errada fruit de la relaxació a la sortida d'un còrner ens van anotar el 2-6 amb el que finalitzava el partit.

Com vam comentar al final del partit amb els jugadors, molt bona resposta a una primera part molt plana de l'equip. Cal aconseguir que els 50 minuts del partit tinguin el mateix nivell que la segona part d'aquest darrer partit si volem seguir en les posicions capdavanteres de la lliga.

A seguir! Força Vincit!

 

Comentaris enviats: 0