Cadet B - Federat

Informació

Edats: 2005
Entrenament: Dilluns de 18:20 i Dimecres de 19:20h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Diumenge 10:45h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Dv, 24/01/2020 - 18:11
Cadet B 4 - 0 Olimpic Floresta

Després de començar l'any amb dos derrotes consecutives contra els dos primers classificats, ens toca jugar un partit contra un rival a priori més fluix, ja que es troba a la part baixa de la classificació, però comencem un tant dubitatius i fa que sigui un partit un tant igualat a nivell d'ocasions pels dos equips, fins i tot hem de treure una pilota sota pals, gràcies a Asier.

Tot i el partit fluix que fem som superiors a un rival molt més fluix que nosaltres i com sempre fallem ocasions clares de gol que ens poden portar a patir en un final de partit. Passa la primera part molt igualada però sense gols en el marcador.

La segona part sortim molt més concentrats tant en atac com en defensa i només començar després d'un robo gràcies a una bona defensa a mitja pista, aconseguim tirar una trancisió que acaba amb un bon gol al segon pal d'Albert. Això ens fa despertar i portar el pes del partit sense donar opcions al rival i al cap de 3' més aconseguim gràcies a un bon xut llunyà de Guillem L. ipossible pel porter. Aquest gol ens dóna tranquil·litat i es treu pressió per poder jugar més còmodament, ja que el rival ha de pujar línies i nosaltres aprofitem els espais que deixen, per mantenir un resultat que fins a falta de 5' per acabar no tornarem a marcar dos gols més per acabar tancant un partit més que correcte i on el més important de tot és que recuperem confiança de cara a jugar l'últim partit de la primera volta i deixem la porteria a 0, que normalment ens costa molt.

Felicitats a tot l'equip i altres cop donem les gràcies als dos integrants de l'infantil A, l'Albert i l'Asier per venir a ajudar-nos, degut a les últimes baixes que estem tenint!

Seguim!

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0