Cadet B

Informació

Edats: 2006
Entrenament: Dimarts i dijous 19:15 a 20:15h.
Pista: Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Dissabte 13:15h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el ds., 25/12/2021 - 13:13
AEE La Sedeta B 1 - 9 Cadet B

Bonísima victoria en la pista del cuer de la lligueta. Partit que va començar amb ocasions pels dos equips i amb els porters bastants encertats feien que el 0-0 seguis al marcador als 10 min. Pero un cos fet el 0-1 als 11' de partit l'equis local es va desfer i va començar a encaixar gols i els va fer sortir del partit, a la Mitja part el resultat era de 0-7 ja feia preveure un resultat comode a favor.
La segona part ens ho vam pendre amb més calma... defensant a Mitja pista i sortint en transicions, en la única errada clara ens van fer 1-7 despres d'una perdua en zona de elaboració que deixava el nostre porter venut. També voliem guanyar el periode i a la minima que va pujar un pelet la intensitat vam marcar dos Gols per acabar el partit 1-9.

Acabem la 1a fase en una meritoria 3a plaça on els nois ho han treballat de valent per aconseguir estar el més adalt posible a la taula. A la segona fase ens tocará seguir treballant durante per aconseguir mantenir els resultaste d'aquesta primera fase.

BON NADAL I BONES FESTES
1,2,3 VINCIT!!!!

Comentaris enviats: 0