Cadet B - Federat

Informació

Edats: 2003-2004
Entrenament: Dilluns de 17:25 a 18:25 i Dimecres de 17:30 a 18:30
Pista: Dilluns:Institut Fortpius. Carrer Ausias Marc 78 i Dimecres: Pista Municipal Parc. Carrer Llull 1
Partits: Poliesportiu Estació del nord. Carrer Nàpols 42. Dissabte 08:50h.

Aquest és l'espai d'informació del Cadet B. Aquí trobareu les cròniques dels partits i podeu deixar comentaris.

Publicat el Ds, 15/12/2018 - 18:28
Sant Joan Despí 2 - 3 Cadet B

Després d'uns últims partits molt bons tant a nivell atacant, com defensiu (sobretot defensiu), venim d'una victòria més aviat plàcida però amb els deures de tenir més punteria als metres finals.

Ens toca un altre rival a priori de la part baixa d'on podem treure punts, i així és, ens emportem una victòria on tot i fer un partit bastant fluix som superiors i fem una millor segona part i ens emportem els tres punts que és l'important!

Fem una primera part molt fluixa on aconseguim posar-nos per davant, que això ens fa relaxar-nos i jugar al ritme del rival, que ens esperava a mitja pista per intentar aconseguir trancissions a partir dels nostres fallos i tot just després del primer gol nostre comencem a propiciar això que busquen i al final després de tanta insistència per part seva i nosaltres prenent molt males decisions, no acabant jugades i no tallar les seves contres, ens acaben marcant un empat que ens fa activar i començar a jugar algo millor, però sense gaire profunditat i només de jugades aïllades aconseguim arribar a porteria.

A la mitja part intentem posar ordre i parlar el que estem fent malament i sortim a per totes sabent que som millors, i que és una oportunitat molt bona per sumar una segona victòria seguida.  Tant és la insistència que aconseguim tenir el pes del partit atacant molt bé, i de dos trancissions nostres surten dos gols que fan posar el partit sota domini nostre, per deixar de patir. Tot i que al final del partit ells intenten apretar i en una mala sortida de pressió nostra aconsegueixen una banda, que aconsegueixen fer un bon xut i marquen el final 2-3 on no hi ha més temps per més!

Hem de seguir treballant per madurar més els partits i no tenir tanta pressa a l'hora de construir les jugades! Tot i això bona victòria i tres punts més!

 

1, 2, 3 VINCIT!

Comentaris enviats: 0